Zariadený 2-izb. byt, Internet v cene, BA I. Mozartova ul.

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Mozartova
50 m²
5
1
2
nie
po rekonštrukcii
nie
230V
prenájom - 2-izbový byt
590,- €/mes. Energie:
190 € / mes
+190,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

7229x zobrazená v zozname / 352x zobrazená detailne / 68x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom ZREKONŠTRUOVANÝ, kompletne zariadený 2 izbový byt o celkovej výmere 50m2 v Starom Meste, na ulici Mozartova. Mesačné nájomné je 590,-EUR plus záloha za energie 190,-EUR (podľa počtu nájomníkov). Byt sa nachádza v bytovom dome s VÝŤAHOM na 1. poschodí celkovo z 5 poschodí a je orientovaný na západ. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky, samostatnej kuchyne a samostatnej spálne. Moderná kúpeľňa má sprchovací kút, WC je samostatné. Kuchyňa s kuchynskou linkou je prístupná z obývačky a je vybavená spotrebičmi: sklokeramická dvojplatnička, elektrická rúra, digestor, chladnička s mrazničkou. K bytu patrí aj PIVNICA, kam je možné odkladať aj bicykle.

VÝHODY:


❶ INTERNET v cene
❷ Výborná poloha, spojenie MHD

❸ Pivnica aj pre bicykle


❹ Zatiaľ voľné parkovanie v okolí

STAV BYTU:


Byt sa nachádza v panelovom bytovom dome s výťahom. Je moderne zariadený vybavením: dlažba, plastové okná, parkety v spálni, bezpečnostné dvere. Ústredné kúrenie s možnosťou regulácie. Dostatok úložného priestoru – veľké vstavané šatníkové skrine sú vo vstupnej hale a aj v spálni. Na oknách sú vonkajšie rolety. Pračka je v kúpeľni, k dispozícii je aj TV.

PLATBY:


Pri podpise zmluvy sa platí mesačné nájomné vrátane energií, ďalej vratná kaucia vo výške mesačného nájmu s energiami (bude vrátená po skončení nájmu). Provízia realitnej kancelárii 390,- Euro. Vhodný pre jednotlivca alebo pár, nefajčiarov, bez domácich zvierat. K dispozícii ihneď.

LOKALITA:


Byt sa nachádza vo vilovej štvrti, v prestížnej lokalite Hradný vrch. V okolí je dostatok zelene, neďaleko sa nachádza oddychová zóna Horský Park. V blízkosti: potraviny, reštaurácia, kaviarne, hotel, detské ihrisko, zastávky MHD. Voľné parkovanie v okolí domu. Výhodné spojenie MHD, do centra 8 minút, výborné napojenie na diaľničný obchvat.

/ 2-IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / BRATISLAVA I. / STARÉ MESTO / HORSKÝ PARK / PARKOVANIE / VÝŤAH / PIVNICA / MOZARTOVA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Mozartova

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Mozartova v Bratislave - Staré Mesto v cene 590,- €/mes. je o 178 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 16 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 48 dvojizbových bytov v Bratislave - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903.., uveďte číslo ponuky ZR-JF...

Pozícia realitnej ponuky

590,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 500,- €/mes. 2.350,- €/mes.
50 m²
Celková rozloha 38 m² 180 m²
50 m²
Úžitková plocha 38 m² 180 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha50 m²
Úžitková plocha50 m²
Poschodie1
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciaáno
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektplánuje sa
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátnie
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JF-104B ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny