PRENÁJOM: veľký 4i byt v novostavbe RD v DNV, Istrijská ul., 170 m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom kompletne zariadený 4-izbový byt v rodinnom dome na 1. p. s výmerou 170 m2. Dom sa nachádza v centre starej Devínskej Novej Vsi, na Istrijskej ulici, s dobrým a rýchlym dopravným spojením do centra mesta.

Prenájom je určený maximálne pre 10 osôb, s cenou 150 EUR/mes. na jedno lôžko. Cena za celý byt bez ohľadu na počet osôb (do 8 osôb) je 1200 EUR/mes. Ideálne je určený pre zamestnancov firmy, ale tiež pre náročného individuálneho klienta, ktorý ocení vysoký štandard zariadenia.

V byte je WIFI a káblová TV, k dispozícii sú minimálne 2 parkovacie miesta.

Byt predstavuje samostatnú bytovú jednotku, do ktorej sa vchádza po schodisku cez vstupnú chodbu domu.

Obývacia izba je spojená s kuchynskou časťou. Táto tzv. denná časť je orientovaná na západ, s krásnym výhľadom na Rakúsko (zámok Schloss Hof) a prírodu okolo rieky Moravy. V obývacej izbe je klimatizácia, krbové kachle a východ na balkón.

Tri priestranné samostatné izby v nočnej časti bytu sú orientované na východnú stranu. Maximálny počet lôžok na izbu sú tri.

Byt má vlastný kotol, komoru, samostatnú toaletu a veľkú priestrannú kúpeľňu s rohovou vaňou, sprchovacím kútom a ďalšou toaletou. Kuchyňa je plne vybavená spotrebičmi a kuchynskými potrebami.

V celom dome sú plastové okná so sieťkami proti hmyzu a žalúziami. V každej izbe je možnosť pripojenia na internet, WiFi a káblovú televíziu Swan.

K dispozícii od 01.09.2017

Kontakt: JUDr. Ján Gajniak, , mail:

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Bratislava - Devínska Nová Ves