PRENÁJOM veľký 5i byt s terasou, Rusovská cesta, BA - Petržalka

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ak hľadáte naozaj veľký, priestranný byt s podkrovím, príjemným výhľadom a na dobrej adrese, navyše taký, do ktorého sa môžete okamžite nasťahovať, táto ponuka je určená práve Vám.

ABERTAL REALITY ponúka exkluzívne na prenájom veľmi pekný, veľký 4izbový zariadený byt typu mezanín s terasou a podkrovím, ktoré je možné využiť ako ďalšiu (5.) izbu, vo vyhľadávanej lokalite na začiatku Petržalky (Rusovská cesta).
Celková rozloha bytu je 169 m2 (byt 127m2, podkrovie 33m2 a terasa 9m2). Byt sa nachádza na 6 poschodí s výťahom v novšom type bytového domu (kolaudácia v r. 2006).
Byt je výborne dispozične riešený:
Na 1. podlaží sa nachádza veľká obývačka zariadená moderným vkusným nábytkom, priestranná kuchyňa (so samostatnou komorou) zariadená všetkými potrebnými spotrebičmi (vrátane umývačky), jedálenský kút, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC. Pod schodmi je veľký úložný priestor, napr. na bicykle. Z obývačky sa vychádza na terasu, kde si pri šálke kávy môžete vychutnať príjemný výhľad na Rakúsko.
Na druhom podlaží sú situované 3 samostatné zariadené nepriechodné izby a ďalšia kúpeľňa (s práčkou) a WC. Podkrovie je dostupné sťahovacími schodmi. Je zariadené ako obytný priestor. Dá sa využiť ako izba, ale aj ako veľmi pohodlná pracovňa.

Parkovanie v Bratislave je aktuálne horúcou témou. Táto zóna spadá do mestskej parkovacej politiky. Po dohode s majiteľkou je možné požiadať o rezidenčnú parkovaciu kartu.

Lokalita - plnohodnotná občianska vybavenosť, v pešej dostupnosti sú zastávky MHD, zdravotné stredisko, škola, škôlka, kostol, polícia, notár, obchody, fitnes klub,...
Do pár minút autom ste v centre mesta, v Auparku, či v sade Janka Kráľa. Zároveň je možné
jednoduché napojenie na diaľničný obchvat. V okolí sa nachádzajú cyklotrasy prepojené s petržalskou hrádzou, kde je možné tráviť voľnočasové aktivity v prírode.

Bonusom tejto ponuky je blízkosť centra mesta a príjemné okolie, ktoré poskytuje priestor
na oddych, ale aj na aktívny šport. Zároveň novší typ bytového domu ponúka vyššiu kvalitu
bývania a nižšie prevádzkové náklady.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený a je voľný ihneď. Cena prenájmu zahŕňa internet a KTV.

Cena prenájmu 950€ / mesiac + energie 250€ (spolu 1.200€).
Provízia pre RK 390 eur.

Pri podpise zmluvy sa hradí: 1 mesačný nájom + kaucia vo výške 2.000€ (vratná na konci nájmu).

© Fotografie s textom a vidom sú autorským dielom a majetkom spoločnosti ABERTAL REALITY s.r.o.


Podobné realitné ponuky