Priestranný luxusný rodinný dom - Moravany nad Váhom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Moravany nad Váhom
Ulica.: Vážska
320 m²
1130 m²
2
8
áno - 1 auto
po rekonštrukcii
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
1,- € dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

257633x zobrazená v zozname / 13827x zobrazená detailne / 196x zobrazená detailne tento mesiac

178639 - Ponúkame na predaj priestranný rodinný dom v obci Moravany nad Váhom len pár kilometrov od kúpeľného mesta Piešťany. Zastavaná plocha domu je 130m2 a nachádza sa na pozemku o ploche 1130m2. Je dvojposchodový, s obytným podkrovím a suterénom (40m2), postavený z tehál, má osem izieb, dve kuchyne so zabudovanými spotrebičmi, dve priestranné kúpeľne, v izbách sú skrine vyrobené na mieru. Na dome prebehla kompletná rekonštrukcia v roku 2017. Nové drevené euro okná a vchodové dvere (v pivnici plastové okná), laminátové podlahy, parkety, dlažba a obklady, stierky, nové rozvody a kúrenie, novú fasádu so zateplením. V celom dome je zavedená klimatizácia, telefónna prípojka, internet, satelit, videovrátnik a všetky IS. Dom má solárne panely a fotovoltaiku, kúrenie je plynové, možnosť kúrenia krbom /obehové čerpadlo). V suteréne je technická miestnosť, kuchyňa, sauna a vínna pivnica.
Časť dvora za domom – terasa (cca 200m2) je vydláždená zámkovou dlažbou, kde sa nachádza priestranný altánok s posedením a grilom. Zadná časť záhrady je zatrávnená s vysadenými ovocnými stromami, kde sa nachádza aj studňa. Parkovanie je v garáži a ďalšie 4 parkovacie miesta sú možné vo dvore vedľa domu. Nehnuteľnosť sa predáva so zariadením (okrem obrazov). Mesačné náklady na bývanie sú cca 1€. Celý pozemok je oplotený.

Rodinný dom vyhovuje viacčlennej rodine, alebo dvom rodinám. Nehnuteľnosť je bez ďalších investícií.

Cena: 430.000,-€, Pri vážnom záujme možná dohoda na cene.

Viac info, ako aj o cene pri osobnom stretnutí pri obhliadke.

V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia - Spolupracujeme so všetkými bankami a stavebnými sporiteľňami na Slovensku.

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Ďalších viac ako 500 nehnuteľností nájdete na vasereality.sk

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Moravanoch nad Váhom na ulici Vážska

Inzerovaný rodinný dom na ulici Vážska v Moravanoch nad Váhom v cene 1,- € je o 574.693 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Moravanoch nad Váhom. Rozloha je o 171 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Moravanoch nad Váhom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Moravanoch nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903641.., uveďte číslo ponuky ZR-17...

Pozícia realitnej ponuky

1,- €
Cena nehnuteľnosti 33.000,- € 1.350.000,- €
1130 m²
Rozloha pozemku 100 m² 7357 m²
130 m²
Zastavaná plocha 42 m² 876 m²
320 m²
Úžitková plocha 42 m² 488 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1130 m²
Zastavaná plocha130 m²
Úžitková plocha320 m²
Počet poschodí2
Počet izieb8
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Internettelefónna linka
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné – kombinované
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Predzáhradkaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-178639 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.