Príjemný 2i byt pri lese obľúbený FOREST PARK

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Mokrohájska cesta
60.74 m²
6
3
2
áno - 1 auto
úplne prerobený
nie
nie
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
293.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9290x zobrazená v zozname / 332x zobrazená detailne / 332x zobrazená detailne tento mesiac

SPOLOČNOSŤ LEXXUS, A.S. ponúka veľmi príjemný 2 izbový byt pri lese v bytovom dome FOREST PARK.
Byt je situovaný na Mokrohájskej ceste, na hranici prvého a štvrtého v bratislavského obvodu s minimálnym dopravným zaťažením len pár minút cesty autom od centra. V blízkosti sa navyše nachádza obľúbená relaxačná zóna Železná studienka, park a detské ihrisko určené len pre obyvateľov bytového domu Forest Park a krytá plaváreň.

POPIS A PARAMETRE BYTU


Umiestnenie: 3.NP zo 6.NP
Úžitková plocha: 60,74 m2

Balkón: 3,96 m2


Pivničná kobka: 1,66 m2
Podzemné garážové státie je na 2.podzemnom podlaží.

V bytovom dome je použitý nadčasový architektonický dizajn s akcentom na funkčnosť.
Dizajn stavby a farebnosť a použité materiály sú harmonicky zasadené do zalesneného prostredia. Bytový dom, jeho poloha a jeho nádherný výhľad je navrhnutý tak, aby mali obyvatelia čo najužší kontakt s prírodou, preto má byt k dispozícii balkón s výhľadom do záhrady a lesoparku.

VYBAVENIE BYTU


Kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi ( chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, indukčná doska, multifunkčná elektrická rúra, digestor), dostatok úložného priestoru, praktické a funkčné zariadenie bytu nábytkom (šatníková skriňa, nočné stolíky, konferenčný stolík, pohodlná sedačka, jedálenský stôl, stoličky a i), laminátové podlahy, bezpečnostné protipožiarne vstupné dvere, drevené interiérové dvere, obklady, plastové okná, hliníkové vonkajšie žalúzie na elektrické ovládanie, sieťky proti hmyzu, kvalitná sanita a dlažba.

Všetky byty sú vykurované úsporným kombinovaným systémom TÚV a solárnou energiou, navyše kuchyňa a kúpeľňa majú zabudované podlahové kúrenie.
Na úrovni prvého podzemného podlažia je umiestnená centrálna plynová kotolňa, ktorá je navrhnutá tak, aby využívala aj slnečnú energiu. Kolektorové zostavy sú umiestnené na streche objektu.

LOKALITA


Vďaka polohe disponuje priamym napojením na hlavný ťah smer Praha, Žilina a Viedeň. Všetky potrebné nákupy je možné realizovať v obchodnom dome TESCO Galéria, ktorý je od Forest Parku vzdialený len 5 minút pešej chôdze. V blízkosti projektu sa navyše nachádza obľúbená relaxačná zóna Železná studienka, park a detské ihrisko určené len pre obyvateľov bytového domu Forest Park, či krytá plaváreň.

CENA NEHNUTEĽNOSTI:


Cena bytu: 293.000EUR
Cena garážového státia: 25.000EUR



TOPPONUKA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves na ulici Mokrohájska cesta

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Mokrohájska cesta v Bratislave - Karlova Ves v cene 293.000,- € je o 63.275 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves. Rozloha je o 16 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 dvojizbových bytov v Bratislave - Karlova Ves. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-MH...

Pozícia realitnej ponuky

293.000,- €
Cena nehnuteľnosti 139.000,- € 359.000,- €
66.36 m²
Celková rozloha 37 m² 83.76 m²
60.74 m²
Úžitková plocha 37 m² 81.42 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha66.36 m²
Úžitková plocha60.74 m²
Poschodie3
Počet poschodí6
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MH-343 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.