Pripravujeme predaj RD v Prešove vhodné na bývanie alebo investíciu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
1909 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
Cena v RK Cena dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

8085x zobrazená v zozname / 612x zobrazená detailne / 373x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality pripravuje na predaj Viacúčelový Rodinný Dom v Prešove!

TUreality pripravuje pre Vás exkluzívnu ponuku - 3-podlažný rodinný dom s čiastočnou rekonštrukciou v tichom prostredí na okraji sídliska 3 v Prešove. Dom je zastavaný na ploche 268 m2. Tento priestranný dom ponúka množstvo možností - od okamžitého bývania pre viacgeneračnú rodinu po prevádzkovanie penziónu, materskej škôlky alebo súkromného domu dôchodcov. Na každom z troch podlaží nájdete pohodlné a dobre vybavené izby, vrátane samostatnej spálne, obývacej izby, kuchyne, detských izieb, kúpeľne a toalety. V suteréne sa nachádza priestor vybavený vírivkou, saunou, posilňovňou, pracovňou, skladom, technickou miestnosťou a vinnou pivnicou s východom do záhrady. Okrem toho dom disponuje veľkým altánkom a samostatnou garážou, ako aj oplotením a vstupnou bránou s viacerými parkovacími miestami na 2000 m2 pozemku s prekrásnou záhradou . Táto lokalita ideálna pre vaše potreby a v blízkosti je všetka občianska vybavenosť. Chcete vedieť viac o tejto jedinečnej príležitosti? Kontaktujte nás na čísle alebo emailom na Nezmeškajte túto šancu na nový dom a podnikateľský úspech!"

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Prešove

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1909 m²
Poschodieneuvedené
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52772 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.