Rekreačná chata, Veľký Folkmar, 200m2, VIDEO

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívny predaj murovanej rekreačnej chaty v katastrálnom území Veľký Folkmár. Nehnuteľnosť je tvorená 3 poschodiami a pozemkom o výmere 200 m2 v lokalite v ktorej sa nachádzaju len 3 rekreačné chaty, čo ponúka ideálne prostredie pre oddych od mestského ruchu len 28 km od Košíc.

Dispozícia: 1. Poschodie ponúka priestrannú spoločneskú miestnosť, kúpeľňu spojenú s toaletou a menší šatník. Na 2. poschodí sa nachádza obývacia miestnosť s krbom a kachľovou pecou, ktorej súčasťou je aj rozkladacia posteľ. Z izby je východ na terasu s výhľadom do lesa, kuchyňa s kuchynskou linkou + špajza. Najvyššie poschodie je tvorené jednou izbou ktorá bola prevažne využívaná ako spálňa.

Prostredie: Lokalita v ktorej sa táto nehnuteľnosť nachádza sa vyznačuje maximálnym kľudom, súkromím spojeným s čistotou ovzdušia lesného prostredia. Exkluzivitu tejto ponuky ocení určite každý kto hľadá pokoj a relax v tesnej blízkosti od Košíc. Pozemok v osobnom vlastníctve je o výmere 200m2, no reálna možnosť využitia okolitého prostredia je takmer neobmedzená čo budúcemu majiteľovi ponúka realizáciu sa formou hubárčenia, prechádzok, turistiky a mnoho iného.

Prístup je po udržiavanej lesnej ceste, cca 1.8km od hlavnej cesty.


Cena za túto nehnuteľnosť je 51.000€, ktorá je konečná vrátane sprostredkovateľskej provízie. Zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním dohody o zložení zálohy, kúpnych zmlúv, návrhu na vklad, preberacieho protokolu, poplatky za overenie podpisov u notára, poplatok za podanie štandardného návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľnosti a kompletný právny servis.


V prípade záujmu a pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel. č.: – Bc. Dávid Čelovský

Podobné realitné ponuky

Predaj, chalupa Žakarovce - EXKLUZÍVNE HALO REALITY
Predaj Cena v RK
Predaj, chalupa Žakarovce - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Túžite po relaxe na samote v lone prírody? Tak toto je ponuka určená pre vás. Ponúkame na predaj chalupu v osobnom vlastníctve na pomedzí katastra Gelnica a Žakaroviec, ktorej história...

Chata 62 m2 Žakarovce