RentHub I Prenájom 1i byt, centrum Šamorína

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RENTHUB I Ponúka na prenájom krásny, slnečný a zariadený 1-izbový byt v centre Šamoríne. Byt sa nachádza na 5. poschodí 8 -poschodového obytného domu s výťahom. Celková podlahová plocha bytu je 29 m2. V byte sa nachádza obývačka s kuchynským kútom, predsieň so vstavaným šatníkom, kúpeľňa s WC. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so spotrebičmi (elektrická varná doska, mikrovlnná rúra, chladnička, práčka). Obývačka je vybavená so sedačkou, skrinkou pod TV, dvojposteľou. Kúpeľňa je vybavená s vaňou, umývadlom a WC. V byte nie je klimatizácia. K bytu prislúcha aj pivničná kobka na prízemí obytného domu, parkovanie je verejné.
Byt je orientovaný na Východ a je po kompletnej rekonštrukcii v roku 2014.
V blízkosti bytu je dostupná kompletná občianska vybavenosť ako obchody, úrady, školy i ambulancie lekárov. Bytový dom je čistý s dobrými susedmi.
Cena prenájmu je 450 €/mesiac mesačne vrátane režijných nákladov. Kaucia je vo výške 1 mesačného nájmu + provízia RK 450,- Eur. Byt je voľný k nasťahovaniu. V byte je zakázané chovať zvieratá a fajčiť.



RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Podobné realitné ponuky