Zariadený 2-izbový byt s veľkou terasou | 55㎡ |

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RentHub - Špecialista na nájom a jeho správu Vám ponúka na dlhodobý prenájom krásny dizajnový 2-izbový byt s veľkorysou terasou o rozmere 15㎡. Byt sa nachádza v lukratívnej lokalite na adrese 4.apríla v samom jadre Liptovského Mikuláša.

BYT:

Skutočne moderne zariadený 2 izbový byt s celkovou rozlohou 70㎡ vrátane príslušenstva sa nachádza na 2.poschodí novostavby bytového domu s výťahom a samozrejme možnosťou vstupu do budovy aj bezbariérovo, čo je veľkou výhodou. Byt je zariadený vkusne a moderným kvalitným nábytkom na mieru. Celé zariadenie aj so spotrebičmi je úplne nové a nikdy nevyužívané. Taktiež byt samotný nebol nikdy obývaný. Čiže prvý nový nájomník bude v čisto-novom prostredí :-) Byt disponuje zariadením ktoré je v nádychu SMART DOMÁCNOSTI.

DISPOZÍCIA:

Celý byt bol premyslene navrhnutý a zariadený veľmi vkusne, zariadenie na mieru a z veľmi kvalitných materiálov. Pri vstupe Vás privíta chodba v ktorej sa nachádza prechod do kúpeľne s toaletou a sprchovým kútom. Tento priestor pôsobí naozaj moderne, inovatívne a hravo čo podtrháva aj možnosť rôznych svetelných efektov v sprchovom kúte. Tu si dokážete navoliť na konci náročného dňa skutočnú emóciu a to presne takú akú si sami zvolíte. Sú tu použité veľmi kvalitné a drahé materiály pre pocit jedinečnosti a originality. Zo vstupnej chodby sa ďalej viete dostať do veľkorysej obývacej miestnosti kde nájdete naozaj luxusnú a pohodlnú sedaciu súpravu v tvare "U" kde si vychutnáte širokouhlú SMART televíziu s kávičkou na konferenčnom stolíku. Obývacia miestnosť je decentne spojená s kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi ako umývačka riadu, práčka, mikrovlnná rúra, SMART chladnička, digestor a tiež sklo-keramická platňa. Všetky spotrebiče ako aj zariadenie bytu nebolo nikdy používané a voňajú doslova novotou. Obývaciu izbu a kuchyňu presvetlujú dva svetlíky ktoré vháňajú do priestoru zdravé denné svetlo :-) Z obývacej izby sa viete dostať priamo cez balkónové dvere na veľkú a naozaj priestrannú terasu o výmere 15㎡. Z tej istej obývacej izby sa viete dostať taktiež do veľkorysej spálne ktorej výhodou je jej zariadenie SMART charakteru a taktiež je priamo z tejto miestnosti možnosť vstupu na už vyššie spomínanú terasu s výhľadom. Spálňa disponuje priestrannou skriňou, posteľou a nočnými stolíkmi ktoré sú zladené v jednom dychu nočného odpočinku a luxusného materiálu. Ako súčasť bytu je cca 2 metre od vchodových dverí na chodbe k dispozícii miestnosť ktorú môžete využiť ako špajzu alebo aj odkladací priestor na čokoľvek čo uvážite za vhodné. Tento priestor je možné využiť ako pivnicu, špajzku alebo odkladací priestor ako taký. Má rozlohu necelé 4m2. K tomuto úžasnému bytu je možné sa dostať tromi rôznymi spôsobmi a to schody, výťah a bezbariérový vstup. Wifi v byte je súčasťou zariadenia.

LOKALITA:

V jadre Liptovského Mikuláša a v tejto obľúbenej lokalite nájdete kompletnú občiansku vybavenosť - škola, škôlka, banky, obchody, MHD, športoviská, pošta, nákupné centrum a v neposlednom rade všeobecného lekára. Všetky tieto služby nájdete v bezprostrednej blízkosti Vášho nového domova :-) V centre mesta sa vlastne nachádzate no keď to má byť presné, tak ste tam za 2-3 minútky pešo :-) Vďaka skvelej dostupnosti diaľničného obchvatu, MHD zastávke a Vášho pôsobenia v jadre mesta je Vaša mobilita zabezpečená a rýchlo sa dostanete do akéhokoľvek miesta v Liptovskom Mikuláši a jeho okolia.

Tento byt je jednou z jedinečných možností najmä pre tých, ktorí hľadajú štýlový, originálny a komfortný domov v centre diania. Nenechajte túto príležitosť "ležať" a kontaktujte nás pre viac informácií a prípadnú osobnú obhliadku.

Byt je voľný IHNEĎ.

CENA nájmu je 530€/mesiac + energie 200€/mesiac
CENA nájmu je 730€/mesiac vrátane energií



Andrej Hromada
RentHub s.r.o. - špecialisti na prenájmy
Tel.:
E-mail:

Text inzerátu a fotografie sú autorským dielom spoločností Ideálny nájomca by RentHub s.r.o. a bez ich súhlasu ich nie je možné kopírovať!

Podobné realitné ponuky

Prenájom! 2 izbový apartmán s balkónom 34m2 - Liptovský Mikuláš Prenájom 430,- €/mes.
Prenájom! 2 izbový apartmán s balkónom 34m2 - Liptovský Mikuláš

Astonreal ponúka na prenájom dvojizbový byt v obľúbenom apartmánovom dome v blízkosti centra. Byt má 34 m2,orientácia bytu sever, nachádza sa na 2./5. poschodí.Byt sa prenajíma kompletne...

2-izbový byt 34 m2 Liptovský Mikuláš / Ul. 1. mája
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom! 2 izbový apartmán s balkónom 34m2 - Liptovský Mikuláš 430,- €/mes. 2-izbový byt 34 m2 Liptovský Mikuláš
Ul. 1. mája
prenájom