REŠTAURÁCIA so 4-izb. bytom + DOM, Slovenské Pravno

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

VÝHODNÁ PONUKA! Ponúkame Vám na predaj budovu s reštauráciou a 4-izbovým bytom v obci Slovenské Pravno, okr. Turčianske Teplice, na pozemku o rozlohe 998 m2, na hlavnom ťahu Prievidza - Martin. Nový majiteľ môže naďalej prenajímať reštauráciu s perspektívou návratnosti.

Do rekonštrukcie budovy bolo v roku 2011 investovaných 70 000,- eur. Na prízemí sú reštauračné priestory, pohostinstvo, kuchyňa, sociálne zariadenie a zastrešená terasa. Objekt sa predáva čiastočne zariadený bez jedálenského nábytku. Je celý podpivničený - kotolňa, skladové priestory. Vykurovať možno plynom aj pevným palivom. Kotol na pevné palivo bol zakúpený v roku 2011. Parkovanie pred budovou.

4-izbový byt s kuchynským kútom sa nachádza na poschodí budovy a je kompletne zrekonštruovaný - stierky, podlahy, plastové okná, kúpelňa s vaňou. Je vhodný na ubytovanie majiteľov, personálu, na prenájom, prípadne na kancelárske priestory.

AKO BONUS získate od majiteľa rodinný dom / chalupu v obci Slovenské Pravno, okres Turčianske Teplice, na pozemku o rozlohe 756 m2. Chalupa je 3-izbová, s podkrovím a je pred rekonštrukciou. Má novú strešnú krytinu.

Kontakt na tel. č.:

Podobné realitné ponuky - Budova, Turčianske Teplice

Investičná polyfunkčná budova v centre na predaj, Turčianske Teplice
Predaj 310.000,- €
Investičná polyfunkčná budova v centre na predaj, Turčianske Teplice

Exkluzívna ponuka!

Ak uvažujete o kúpe investičnej nehnuteľnosti, máme pre Vás skvelý tip. Ponúkame na predaj polyfunkčnú budovu v centre mesta Turčianske Teplice s 3 bytovými jednotkami a administratívnou časťou...

Budova 579.69 m2 Turčianske Teplice