REZERVOVANÉ-GARSÓNKA, ČIASTOČNÁ REKONŠTRUKCIA, LOGGIA, PETRŽALKA, 29m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
29 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Garsónka
105.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6521x zobrazená v zozname / 455x zobrazená detailne / 455x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj garsónku o rozlohe 24m2 plus loggia o rozlohe 5m2 a k bytu prislúcha aj pivnica. Garsónka sa nachádza na piatom poschodí z trinástich a v roku 2007 bola čiastočne rekonštruovaná, kde boli menené plastové okná, bezpečnostné dvere, laminátové podlahy, stierky. Byt sa predáva zariadený, nábytok, TV, chladnička, práčka, dvojplatnička, mikrovlnná rúra, práčka. Obytný dom sa nachádza na ulici Osuská čo poskytuje výbornú občiansku vybavenosť, MHD, školy, obchody, pešia dostupnosť k Chorvátskemu ramenu, cyklotrasa. Vedľa domu povedie električková trasa čo poskytne výbornú dostupnosť do centra mesta. V cene je zahrnutá kompletná právna starostlivosť, poradenstvo a možnosť vybavenia HÚ. K sume bude pripočítaná provízia pre RK. Energetický certifikát nie je k dispozícii. INFO a obhliadky: email: tel.: call centrum:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja garsónky v Bratislave - Petržalka

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 18 garsóniek v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Pozícia realitnej ponuky

105.000,- €
Cena nehnuteľnosti 90.000,- € 247.000,- €
29 m²
Rozloha pozemku 22 m² 29 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku29 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52169 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.