REZERVOVANÉ !!! Prenájom 3-izbový byt, sídlisko Mier, Spišská Nová Ve

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

PR12N
REZERVOVANÉ !!!
Reality Smolko - realitná kancelária Vám EXLUZÍVNE ponúka na prenájom 3-izbový byt bez balkóna na ulici Trieda 1. mája, na sídlisku Mier v Spišskej Novej Vsi, len pár metrov od ZŠ Nejedlého. Byt je kompletne zrekonštruovaný a zariadený, nachádza sa na 2. poschodí zo 8. poschodového zatepleného bytového domu s výťahom.

Popis bytu:
Byt je slnečný, útulný a vkusne zariadený. Vstup do bytu je chránený bezpečnostnými dverami. V chodbe je vešiaková stena a vstavaná skriňa so zrkadlom. Dve izby, spálňa a detská izba sú orientované na juh, čo zabezpečuje dostatok svetla a tepla po celý rok, kuchyňa a obývacia izba sú orientované na severnú stranu. V byte sú plastové okná, v chodbe keramická dlažba, v izbách je plávajúca podlaha, v kuchyni je kuchynská linka, elektrický sporák, digestor, chladnička a mikrovlnná rúra. WC je samostatné. V kúpeľni je nový sprchovací kút, umývadlo, skrinka s odkladacím priestorom, zrkadlo a práčka. V detskej izbe je posteľ, písací stôl a skrinka s poličkami. V spálni je manželská posteľ, dve skrine, jedna so zrkadlom, skrinka a TV prijímač. V obývačke je menší písací stolík, nábytková stena s TV.
V obývačke nie je sedacia súprava, možná dohoda s majiteľom.
Služby internet, káblová TV sú zahrnuté v cene nájmu.

Celková výmera bytu: 68 m².

V blízkosti bytového domu je plná občianska vybavenosť, zastávka MHD, reštaurácie, zdravotnícke zariadenie, pohotovosť, lekáreň, obchody, základná škola a škôlka, OC Neo Zone, TESCO, LIDL, Kaufland len 5 minút chôdze. Centrum mesta do 10-15 minút pešo.

3D obhliadka: my.matterport.com/show/?m=JBZr7wEWWoy

Cena prenájmu: 590 €/mesiac + 2-mesačný depozit + rezervačný poplatok vo výške jednomesačného nájmu. ( za sprostredkovanie a vypracovanie nájomnej zmluvy )

Ak Vás naša ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať.
Mgr. Pavol Richtarčík, ,

Predávate? Kupujete? Prenajímate?
Nehnuteľnosť zvyčajne kupujeme alebo predávame raz za život a veľakrát sú v tom celoživotné úspory. Preto nenechajte nič na náhodu a obráťte sa na odborníkov.
Sme tu pre Vás - Bezpečne Vás prevedieme celým procesom od kvalitnej propagácie Vašej nehnuteľnosti až po jej odovzdanie. Sme Váš osobný sprievodca svetom realít. Pokojný spánok našich klientov je pre nás prioritou.
Svojim klientom ponúkame individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore, no hlavne sú pre našich klientov tieto služby bez poplatkov:
- Realitní makléri len s dlhoročnou praxou a reálnymi skúsenosťami v oblasti realít - U nás je kvalita služieb a zabezpečenie klienta skutočne na prvom mieste
- 3D vizualizácie (3D virtuálne obhliadky nehnuteľnosti)
- Profesionálne Promo-Video obhliadky
- Natáčanie nehnuteľnosti dronom
- Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti
- Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotlivých portáloch
- Bannery
- Kvalitný právny servis – zmluvy pripravené našim právnym oddelením na mieru každému klientovi

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Spišská Nová Ves

Prenájom, trojizbový byt Spišská Nová Ves, Staré Mes... Prenájom 620,- €/mes.
Prenájom, trojizbový byt Spišská Nová Ves, Staré Mes...

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na dlhodobý prenájom precízne zrekonštruovaný a veľmi vkusne zariadený trojizbový byt s loggiou v OV na sídlisku Východ v Spišskej Novej Vsi, ul. Moravská. DISPOZÍCIA: Byt, 65...

3-izbový byt 65 m2 Spišská Nová Ves
Prenájom 3i byt s parkovaním, 140m2, Letná ul., Spišská Nová Ves Prenájom 800,- €
Prenájom 3i byt s parkovaním, 140m2, Letná ul., Spišská Nová Ves

Exkluzívne ponúkame na prenájom 3 izbový veľkometrážny byt s vlastným parkovaním, Letná ulica, Spišská Nová Ves. Nehnuteľnosť sa nachádza v meštianskom dome priamo v historickom centre mesta a pozostáva z...

3-izbový byt 140 m2 Spišská Nová Ves / Letná
Prenájom 800,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom, trojizbový byt Spišská Nová Ves, Staré Mes... 620,- €/mes. 3-izbový byt 65 m2 Spišská Nová Ves prenájom
Prenájom 3i byt s parkovaním, 140m2, Letná ul., Spišská Nová Ves 800,- € 3-izbový byt 140 m2 Spišská Nová Ves
Letná
prenájom