REZERVOVANÉ - prenájom 4-izbový rodinný dom v Zelenči

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

reality BIČIAR ponúka na prenájom 4-izbový rodinný dom v obci Zeleneč

LOKALITA
Dom na prenájom sa nachádza v tichej a pokojnej ulici v obci Zeleneč. Obec Zeleneč poskytuje svojim obyvateľom širokú občiansku vybavenosť ako je Základná škola, škôlka, pošta, potraviny, knižnica, detské ihrisko, futbalové ihrisko, minifarma, pohostinstvá, reštaurácie, zmrzlina, pneuservis a ďalšie prevádzky poskytujúce rôzne služby. Vzdialenosť do mesta Trnavy je len 5km, pričom na príjazdovej ceste do mesta je novopostavené obchodné centrum Island.

NEHNUTEĽNOSŤ
Ponúkaný rodinný dom na prenájom je prízemný, po rekonštrukcii, so záhradou a parkovacím miestom pre min. dve autá. V prednej časti domu sú dve zrekonštruované izby s výhľadom do ulice a to obývacia izba a spálňa. V obývacej izbe je veľká a pohodlná sedacia súprava, konferenčný stolík a obývacia stena s TV. V spálni je manželská posteľ, komoda a vstavaná skriňa rolldoor. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou s plynovým sporákom a elektrickou rúrou, mikrovlnkou, varnou kanvicou, kuchynským riadom, chladničkou s mrazničkou a jedálenským stolom so stoličkami. V zrekonštruovanej kúpeľni s WC sa nachádza sprchový kút, vaňa, umývadlo a práčka. Ďalšia obývacia izba v pôvodnom veľmi udržiavanom stave je s výhľadom do dvora. Z nej je vstup do ďalšej menšej izby. Obe tieto miestnosti sú zariadené. Za domom je záhrada s možnosťou využitia na oddych ako i záhradníčenie.

Predmetná nehnuteľnosť bude k prenájmu od apríla a je vhodná pre rodinu aj s domácim zvieraťom, prípadne pre študentov.

BENEFITY :
- pokojné bývanie na vidieku
- rýchle pripojenie na R1 a D1
- široká občianska vybavenosť
- vzdialenosť 5 minút autom od mesta Trnava

CENA
Cena prenájmu je mesačne 800,-€ + 200,-€ energie. Pri prevzatí domu sa hradí depozit vo výške mesačného nájmu, prvé nájomné a provízia realitnej kancelárie. V cene je zahrnutý kompletný realitný a právny servis vrátane vyhotovenia nájomnej zmluvy.

Zavolajte ešte dnes na a rezervujte si termín obhliadky!
Dananaiová - maklér reality Bičiar
Naša realitná kancelária je členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA

Podobné realitné ponuky

PRENÁJOM ROZĽAHLÉHO RODINNÉHO DOMU - TRNAVA
Prenájom 2.200,- €/mes.
PRENÁJOM ROZĽAHLÉHO RODINNÉHO DOMU - TRNAVA

Ponúkam Vám na prenájom 6-izbový rodinný dom vo veľmi vyhľadávanej lokalite v Trnave na Átriovej ulici.Celková rozloha domu je 300 m2.Cena pronájmu: 2200 EUR/MESRozloženie domu:Prízemie:- Vstupná chodba- Samostatné...

Rodinný dom 155 m2 Trnava / Átriová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PRENÁJOM ROZĽAHLÉHO RODINNÉHO DOMU - TRNAVA 2.200,- €/mes. Rodinný dom 155 m2 Trnava
Átriová
prenájom