PREDANE !!! Útulná garsónka, 25m2, Horný Šianec (Centrum), TN

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

VIRGIN reality ponúka na predaj, útulnú garsónku o výmere 25m2, v pôvodnom stave, bez balkónu. Nachádza sa v priamom centre mesta Trenčín, na prízemí 8 poschodového bytového domu.

Po vstupe do nehnuteľnosti sme v menšej chodbovej časti, z ktorej je vstup do kúpeľne a toalety. Priamo v chodbe je umiestnený aj kuchynský kútik a elektrický šporák. Chodbičkou sa dostaneme do priestrannej izby, dostatočne veľkej na umiestnenie rozťahovacieho gauča, televízora a všetkých vecí potrebných na pohodlné bývanie.
Nehnuteľnosť je v pôvodnom stave, v rátane okien, umakartového jadra a pôvodných podláh. Veľkou výhodou tohoto stavu je, že sa dá garsónka zrekonštruovať, podľa vlastných predstáv. Jednoducho a nie príliš finančne zaťažujúcou stavebnou úpravou, sa vybratím jednej priečky, dosiahne zväčšenie a zmodernizovanie celého priestoru.

Celkové mesačné náklady činia sumu 150 Euro za mesiac.

Garsónka má vynikajúcu polohu. Priame centrum mesta je vzdialené chôdzou 5 minút a má priame napojenie na kompletnú občiansku vybavenosť. Blízkosť pohoria Brezina je zárukou čerstvého vzduchu a príjemných prechádzok prírodou.
Nehnuteľnosť je vďaka svojej cene aj mimoriadne zaujímavá ako investičná kúpa. Nájom v tejto časti mesta je veľmi lukratívny a obľúbený, čím sa kúpa tejto garsónky stáva ideálnou príležitosťou na vytvorenie pasívneho príjmu.

V prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok prosím kontaktujte:

PETER KRAMPL - VIRGIN REALITY s.r.o
osobný maklér
mobil:

web:virginreality.sk / virginbuilding.sk

Cena: 29 900 Euro

Podobné realitné ponuky - Garsónka, Trenčín