Rodinný dom, BA II. Podunajské Biskupice, ulica Pri trati

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Ulica.: Pri trati
208 m²
347 m²
2
6
po rekonštrukcii
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
355.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

8722x zobrazená v zozname / 389x zobrazená detailne / 389x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/LO

POPIS DOMU:


Realitná kancelária AXIS REAL exkluzívne ponúka na predaj dvojpodlažný rodinný dom so sedlovou strechou o celkovej rozlohe 208 m2 ( z toho 19,6 m2 pivnica pod domom) v lokalite Bratislava II. Podunajské Biskupice, ulica Pri trati. Zastavaná plocha činí 108 m2. Dom bol skolaudovaný v roku 1959, je postavený na oplotenom pozemku s rozlohou 347 m2 so vstupom cez bránu na diaľkové ovládanie. Parkovanie je možné na pozemku spolu pre 3 motorové vozidlá. K dispozícií je aj úložný priestor na pozemku vo forme záhradného domčeka.
Dispozične dom pozostáva z prízemia na ktorom sa nachádza vstupná chodba, miestnosť s WC, 2 nepriechodné izby, priestranná obývacia izba s kuchynskou a jedálenskou časťou so vstupom na oddychovú predzáhradku pred domom. Na poschodie sa dostanete po murovanom schodisku cez priestrannú obývaciu izbu do dvoch samostatných izieb a druhej kúpeľne. Pozemok je z časti zatrávnený s okrasnou zeleňou, z časti betónový a na priestore pre odstavenie áut nájdete zatrávňovacie tvárnice.

Výhody:


❶ Priestranný dvojpodlažný dom 208 m2
❷ Klimatizované obe podlažia

❸ Čiastočne podpivničený


❹ Funkčný krb
❺ Kompletná rekonštrukcia

STAV DOMU:


Klimatizovaný dom s kamerovým systémom a el. vrátnikom je orientovaný na JZ a JV, ponúkame ho na predaj so zariadením tak ako je vidno na fotografiách resp. po dohode s majiteľom domu. Postavený bol z pórobetónových tvárnic o hrúbke 40 cm v kombinácií s tehlou v r.1959, v roku 2013 prešiel dom kompletnou rekonštrukciou pričom zachované ostali iba múry, strecha je valbová s 25 cm zateplením, pokrytá škridla plechom, na podlahách sa nachádza plávajúca podlaha alebo dlažba, okná sú plastové so žalúziami a sieťkami proti hmyzu resp. drevené strešné okná FAKRO na 2. podlaží.
Dom je napojený na všetky inžinierske siete vrátane kanalizácie. O ohrev vody a vykurovanie radiátorov na oboch podlažiach sa stará plynový kotol so zásobníkom na teplú vodu s objemom 80 litrov. Kuchynská časť je zariadená kuchynskou linkou so zabudovanou umývačkou riadu, digestorom, varnou doskou, elektrickou rúrou, samostatne stojacou mikrovlnou rúrou a chladničkou s mrazničkou.
Pre milovníkov tepla rodinného krbu dom ponúka aj možnosť kúrenia formou krbových kachlí v obývacej časti, taktiež je možné kúriť aj s klimatizáciou s tepelným čerpadlom na 1. podlaží. Kúpeľňa na 1. podlaží je vybavená klasickou vaňou, umývadlom s úložným priestorom a práčkou. V podkroví na 2. podlaží je kúpeľňa zariadená sprchovým kútom, umývadlom s úložným priestorom, WC a plynovým kotlom.
Mesačné prevádzkové náklady činia spolu 157,- euro pričom 85,- je poplatok za plyn, 50,- elektrinu a 22,- euro za vodu.

LOKALITA:


Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie, skvelú dostupnosť na vlakové spojenie ale aj na diaľničný obchvat, v okolí sa nachádza BILLA, LIDL, TESCO, nákupné centrum HRON, KAUFLAND, školy, škôlky.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť bývať v tomto dome. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si s nami obhliadku, aby ste mohli osobne zažiť atmosféru tohto krásneho domu.

/ 6 - IZBOVÝ RODINNÝ DOM / KLIMATIZÁCIA S TEPELNÝM ČERPADLOM / KAMEROVÝ SYSTÉM / KRB / PLYN / KANALIZÁCIA / PIVNICA / ZARIADENÝ / OPLOTENÝ / BRATISLAVA II. PODUNAJSKÉ BISKUPICE / ULICA PRI TRATI /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bratislave - Podunajské Biskupice na ulici Pri trati

Inzerovaný rodinný dom na ulici Pri trati v Bratislave - Podunajské Biskupice v cene 355.000,- € je o 250.409 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Bratislave - Podunajské Biskupice. Rozloha je o 5 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bratislave - Podunajské Biskupice. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 rodinných domov v Bratislave - Podunajské Biskupice. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0918.., uveďte číslo ponuky ZR-JK...

Pozícia realitnej ponuky

355.000,- €
Cena nehnuteľnosti 24.990,- € 590.000,- €
347 m²
Rozloha pozemku 95 m² 2775 m²
108 m²
Zastavaná plocha 70 m² 286 m²
208 m²
Celková rozloha 97 m² 747 m²
208 m²
Úžitková plocha 1 m² 747 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku347 m²
Zastavaná plocha108 m²
Celková rozloha208 m²
Úžitková plocha208 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JK-545B ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny