Rodinný penzión so 7 ubytovacími jednotkami v pokojnej časti Bratislav

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
160 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - Rodinný dom
590.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

19418x zobrazená v zozname / 1579x zobrazená detailne / 279x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúkajú rodinný ubytovací penzión v pokojnej zástavbe rodinných domov v bratislavských Podunajských Biskupiciach. Penzión pozostáva zo 7 ubytovacích buniek. 5 ubytovacích priestorov umiestnených v hlavnom objekte, pozostávajú každé z priestrannej izby , sociálneho zariadenia so sprchou, umývadlom a toaletou, majú spoločnú kuchynku na chodbe domu. V prístavbe vo dvore sa nachádzajú ďalšie 2 ubytovacie zariadenia so samostatným vchodom – garzonka a dvojgarsonka , každá s vlastným sociálnym zariadením a kuchynkou.
Prízemný rodinný dom s prístavbou bol postavený koncom 60-tych rokov na 6,8 árovom pozemku . Dom je postavený z tehál a má k dispozícii priestranné podkrovie. Vo dvore je tiež menšia murovaná stavba so spomínanými dvomi menšími bytovými priestormi. Každý objekt je vykurovaný elektrickým kotlom a na ohrev teplej úžitkovej vody slúžia 2x 300 l zásobníkové ohrievače vody. Kúrenie ako aj ohrev vody zabezpečuje nočný prúd s mesačnými nákladmi 100EUR/mesiac. Celkové mesačné náklady sú 160EUR/mesiac. Dom je napojený na verejný rozvod elektriny, verejnú kanalizáciu a vodovod. Rozvod plynu je dovedený na pozemok.
Komerčný zabehnutý ubytovací objekt má priemerný mesačný výnos 3000EUR. Slúži na turistické účely a tiež celoročne ako nájomné ubytovanie. V blízkom okolí je výborná občianska vybavenosť a pracovné možnosti. Na blízku je vlaková stanica a blízky prístup na diaľnicu ako aj diaľničný obchvat.
Cena zahŕňa kompletný právny servis vrátane všetkých poplatkov. V prípade potreby Vám poradí náš finančný poradca.
Ak Vás ponuka zaujala, volajte č: , alebo ma kontaktujte mailom:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bratislave - Podunajské Biskupice

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 rodinných domov v Bratislave - Podunajské Biskupice. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-51...

Pozícia realitnej ponuky

590.000,- €
Cena nehnuteľnosti 24.990,- € 590.000,- €
160 m²
Rozloha pozemku 95 m² 2775 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku160 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51204 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.