Skvelá príležitosť na bývanie alebo podnikanie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Dolné hony
Ulica.: Janka Kráľa
310 m²
1153 m²
3
7
áno - 2 autá
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
439.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

20718x zobrazená v zozname / 5337x zobrazená detailne / 262x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária EPIC HOME Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj naozaj priestranný a veľkorysí 7-izbový dvoj-generačný rodinný dom v tichej časti Podunajských Biskupíc v zástavbe rodinných domov. Tento 2-poschodový veľkometrážny dom stojí na rovinatom pozemku s výmerou 545m2, ku ktorému prislúcha aj krásna, zatrávnená a hlavne veľká záhrada hneď za domom s rozlohou 608m2. Spolu má pozemok až 11á o šírke cca 16m a dĺžke 70m. Možnosť kúpy aj samostatne, avšak majiteľka uprednostňuje predaj vcelku. Viac info v RK.

Táto nehnuteľnosť je vhodná pre viacgeneračné rodiny, ako aj pre rodinu, ktorá zároveň hľadá priestor pre podnikateľské účely, alebo pre šikovného investora, ktorý vie využiť potenciál danej nehnuteľnosti.

Rodinný dom disponuje dvomi nadzemnými podlažiami a jedným podzemným. Zastavaná plocha rodinného domu je 286m2. Nehnuteľnosť je na LV zapísaná ako rodinný dom, no výhodou je, že pozostáva z dvoch samostatných bytových jednotiek do ktorých sa dostanete cez hlavný vstupný vchod so schodiskom o veľkosti cca 40 m2.

Dispozícia:


1.NP – ide o 3-izbový byt v pôvodnom stave so samostatnou kuchyňou a špajzou, samostatná kúpeľňa a WC, s celkovou úžitkovou plochou až 105 m2.
2.NP – tu sa nachádza čiastočne prerobený 4-izbový byt so samostatnou kuchyňou, obývačka má výstup na Francúzky balkón, ďalej sa na poschodí nachádza samostatná kúpeľňa a WC, celková úžitková plocha je 105 m2.. Z vnútornej chodby sa dá vyjsť sklopnými schodkami aj na povalu s potenciálom na prerobenie.
1.PP – z vonkajšej strany za domom vstupujeme do pivnice slúžiacej ako garáž pre viac áut, sklad a kotolňa s výmerou cca 100 m2. Vzhľadom na veľkosť pivničného priestoru a viacero miestností má budúci majiteľ veľa možností ako daný priestor využiť. Či už na zriadenie oddychovej zóny (napr. sauny s vírivkou a relaxačnou miestnosťou), či na úschovu sezónnych vecí (lyže, bicykle, kolobežky, motorku, atď.) alebo na domáce majstrovanie.

Rodinný dom má teda úžitkovú plochu spolu až 350 m2, keď rátame vstupnú chodbu so schodiskom, dve podlažia a veľký sklad s garážou + nehovoriac o povale s veľkým potenciálom.

Poprechádzajte sa po dome pomocou virtuálnej prehliadky prostredníctvom linku:
https://my.matterport.com/show/?m=F3nP9tZjxaE

Technické informácie:


Ide o tehlový rodinný dom so sedlovou strechou a strešnou krytinou, obvodové murivo 400mm, priečky 100mm, dom je plne podpivničený s možnosťou parkovania dvoch áut + ďalšie pred a za domom. Vonkajšie štíty domu nie sú zateplené. V interiéri 1.NP sa nachádzajú pôvodné parkety. V celom dome sú plastové okná r. 2008. Na 2.NP sa nachádzajú aj kvalitné strešné okná VELUX. Kúrenie v dome aktuálne zabezpečuje kotol BUDERUS so zásobníkom prostredníctvom radiátorového vykurovania. TÚV je riešené vyhrievaním el. kotla v kúpeľni.
Priečelie domu je orientované na juhozápad a vedie k nemu asfaltová prístupová cesta. Dom je viac-generačný, s potenciálom na oficiálne rozdelenie 1. a 2. podlažia ako bytové jednotky. Šírka od domu k plotu je 4,5m a za domom je GP rozdelená samostatná záhrada, čo pre šikovného kupujúceho ponúka príležitosti na novú výstavbu napr. domu, či chatky. Vďaka veľkej rozlohe pozemku spolu až 11á je tu priestor na únik Vašej fantázie (či už si chcete dopriať bazén, detské ihrisko pre svoje deti, altánok na posedenie a grilovanie s priateľmi, ...). Dom je napojený na IS (verejný vodovod, kanalizácia, elektrina, plyn). Odvoz odpadu – separovaný. Parkovanie vlastné vyhradené, možnosť parkovať autá aj v rámci dvora na vybetónovanej ploche, alebo pred domom na ulici.


Okolie:


RD sa nachádza v kľudnej časti Podunajských Biskupíc (Bratislava II.) s výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti do 1min sa nachádza zastávka MHD(bus 67,70,79),železničná stanica, miestny a stavebný úrad, cintorín, materská škola, nemocnica s poliklinikou, námestie s nákupnými možnosťami, detské ihriská a športoviská a zelené parky pre príjemné prechádzky s deťmi alebo domácimi miláčikmi, cyklo-chodníky. V dostupnosti aj rôzne reštaurácie, či služby, TESCO Výhodou danej lokality je rýchle napojenie na diaľnicu D1 a D4.

TIP Makléra:


Daná nehnuteľnosť je výbornou možnosťou ako bývať v hlavnom meste a pritom si užívať výhody vidieka. Dom je naozaj veľmi priestranný, vhodný pre početnú rodinu/ generačnú rodinu. Prekrásna zelená záhrada Vás pritiahne, aby ste tu trávili všetok voľný čas. Môžete napr. grilovať, hrať loptové hry, piknikovať,... čo len budete chcieť. My takúto nehnuteľnosť môžeme len vrelo odporučiť.

V prípade vážneho záujmu ma kontaktujte a dohodneme si spoločnú obhliadku,.

Cena nehnuteľnosti spolu s prislúchajúcou záhradou je 439 900€ vrátane provízie RK.

V cene je zahrnutý kompletný právny servis, služby realitnej kancelárie, notárske a katastrálne správne poplatky.
V prípade potreby Vám bezplatne porovnáme a vybavíme najlepšie podmienky hypotekárneho úveru cez nášho hypošpecialistu. Spolupracujeme so všetkými bankovými spoločnosťami.

Tešíme sa na Vás!



Mgr. Michal Gróf, RSc.


www.epichome.sk

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bratislave - Dolné Hony na ulici Janka Kráľa

Inzerovaný rodinný dom na ulici Janka Kráľa v Bratislave - Dolné Hony v cene 439.900,- € je o 1 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Bratislave - Dolné Hony. Rozloha má priemernú rozlohu rodinného domu v Bratislave - Dolné Hony.

Pozícia realitnej ponuky

439.900,- €
Cena nehnuteľnosti 24.990,- € 590.000,- €
1153 m²
Rozloha pozemku 95 m² 2775 m²
286 m²
Zastavaná plocha 70 m² 286 m²
310 m²
Úžitková plocha 1 m² 747 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1153 m²
Zastavaná plocha286 m²
Úžitková plocha310 m²
Počet poschodí3
Počet izieb7
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 1
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Krbnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátnie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-701915 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.