RODINNÝ DOM NA PREDAJ, KOŠICE I.-ŤAHANOVCE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

JOZUE REALITY Vám v zastúpení Ing. Milanom Drotárom ponúka na predaj rodinný dom v obci Košice-Ťahanovce

Základné informácie: Dom sa nachádza v centre obce. Dispozične dom pozostáva z jedného podlažia a je čiastočne podpivničený. Zastavaná plocha domu je 187m2. Pozemok pod domom patrí majteľom domu. K domu nie je žiadna záhrada. Do domu je jeden vchod. V dome sa nachádzajú štyri miestnosti. Vstupná hala (kancelária), sociálne zariadenie, hlavná časť, a dalšia časť domu je rozdelená na dve miestnosti. Dom v minulosti slúžil ako predajňa potravín. Tento dom je vhodný ako na bývanie tak aj na podnikanie.

Technické informácie: Dom je postavený z tehál, strecha je plechová. V dome je dlažba, okná sú pôvodné. Dom je napojený na kanalizáciu, verejný vodovod, plyn a elektrinu.. Dohoda možná

Lokalita: Dom sa nachádza v obci Ťahanovce s kompletnou občiasnskou vybavenosťou v blízkosti sídliska Ťahanovce.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom a finanocovaním nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Podobné realitné ponuky

ŤAHANOVCE pekný 3 izbový rodinný dom na pozemku 458 m2.
Predaj 220.000,- €
ŤAHANOVCE pekný 3 izbový rodinný dom na pozemku 458 m2.

EXKLUZÍVNEZARA reality v zastúpení Katarína Medvecová ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom Košice - Ťahanovce, ul. Jazvečia Prízemný, murovaný, jednopodlažný, pravidelne udržiavaný, vhodný ihneď k nasťahovaniu, všetko v dome...

Rodinný dom 100 m2 Košice - mestská časť Ťahanovce / Jazvečia
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
ŤAHANOVCE pekný 3 izbový rodinný dom na pozemku 458 m2. 220.000,- € Rodinný dom 100 m2 Košice - mestská časť Ťahanovce
Jazvečia
predaj