Rodinný dom na prenájom, 280 m2, Tovarníky, okr. Topoľčany

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom priestranný rodinný dom, dispozične riešený ako dvojgeneračný, s garážou a prístavbou s priestormi na podnikanie v obci Tovarníky, okr. Topoľčany. Dom bol postavený v r. 1995 v kombinácii kváder a tehla. Strecha je po rekonštrukcii pokrytá pálenou škridlou, v dome sú čiastočne vymenené okná za plastové. Úžitková plocha domu je 200 m2 + 80 m2 prístavba na podnikanie na pozemku s rozlohou 1303 m2. Dom je napojený na elektrickú energiu, v celom dome je ústredné plynové kúrenie, na prízemí aj plynový krb. Voda je obecná, využíva sa aj vlastná studňa s pitnou vodou, dom je napojený na kanalizáciu.
Dispozičné riešenie: vstupná chodba, z ktorej je vstup do priestorov prízemia a schodište na vstup do priestorov poschodia. Na poschodí sa nachádza veľká kuchyňa prepojená s jedálňou a obývacou miestnosťou, z ktorej sa vchádza do menšej chodby a dvoch detských izieb. Z obývacej časti sa vchádza do spálne, samostatnej toalety a veľkej kúpeľne s vaňou aj sprchovým kútom. Na prízemí sa nachádza druhá kuchyňa prepojená s jedálňou a obývacou miestnosťou, z ktorej sa vchádza do spálne, samostatnej toalety a kúpeľne s vaňou aj sprchovým kútom. Z kuchyne je vstup do špajze, ktorá je priechodná, z nej je vstup do technickej miestnosti a ďalej von do záhrady, aj vstup z obytnej časti domu do priestorov prístavby.
Dispozične riešenie prístavby: kuchyňa, bar, chodba so sociálnym zariadením /dámske a pánske toalety/, samostatná miestnosť využívaná v súčasnosti ako kvetinárstvo - z vlastným vstupom. Z priestorov baru je východ cez menšiu krytú terasu von na dvor.
Z obývacej miestnosti na prízemí je vstup na terasu a upravenú záhradu za domom. Na terase je postavený krb a laminátový bazén.
Dom sa predáva zariadený aj so zariadením v podnikateľských priestoroch. Je situovaný v strede obce pri hlavnej ceste, s výbornou občianskou vybavenosťou, len 3 km od centra mesta Topoľčany. K dispozícii ihneď. Možnosť prenájmu aj časti domu. Cena dohodou. V prípade záujmu o ďalšie informácie a obhliadku volajte tel.č. .

Podobné realitné ponuky

Na prenájom dom 4+1, 150m2, Topoľčany, vhodný ako ubytovňa
Prenájom 1.000,- €/mes.
Na prenájom dom 4+1, 150m2, Topoľčany, vhodný ako ubytovňa

TUreality Vám ponúka na prenájom dom v priemyselnej zóne vhodný ako ubytovňa, cena prenájmu je 1000 eur mesačne plus energie.Na prízemí sa nachádza samostatné wc a kúpeľňa, priestranná obývačka...

Rodinný dom 150 m2 Topoľčany
Nitrianska Blatnica 5-izbový RD, 2x bytová jednotka na PRENÁJOM
Prenájom 700,- €
Nitrianska Blatnica 5-izbový RD, 2x bytová jednotka na PRENÁJOM

Realitná kancelária TOPnehnuteľnostiI.eu Vám ponúka na prenájom 5- izbový rodinný dom s výmerou 1000 m2, ktorý sa nachádza v Nitrianskej Blatnici. Poskytuje bývanie pre väčšiu rodinu , prípadne viac generácií...

Rodinný dom 250 m2 Nitrianska Blatnica
Prenájom 700,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na prenájom dom 4+1, 150m2, Topoľčany, vhodný ako ubytovňa 1.000,- €/mes. Rodinný dom 150 m2 Topoľčany prenájom
Nitrianska Blatnica 5-izbový RD, 2x bytová jednotka na PRENÁJOM 700,- € Rodinný dom 250 m2 Nitrianska Blatnica prenájom