Rodinný dom so záhradou a stavebným pozemkom 2500m2, Bodovka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
180 m²
2500 m²
pôvodný
studňa
nie
230/400V
nie
predaj - Rodinný dom
110.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

16671x zobrazená v zozname / 1434x zobrazená detailne / 347x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj Rodinný dom s veľkou záhradou s ovocnými stromami a stavebným pozemkom o rozlohe približne 2500m2 v obci Krivosúd-Bodovka.

Dom je postavený v 50. rokoch. Je veľmi útulný. Vhodný ako víkendový domček alebo prerobenie na obytný dom. K dispozícií sú 3 izby, kuchyňa, chodba, komora, kúpeľňa s vaňou, wc je riešené formou latríny. Za domom sa nachádza šopa, kedysi slúžila na chov dobytka.

V obci nie je zavedená kanalizácia ani plyn. Dom je napojený na studňu, prípojka na vodovod je na pozemku pred domom, musíte si ju však dotiahnuť do domu. Kúrenie nie je k dispozícií po celom dome, kúri sa len v kuchyni pomocou piecky.

Za domom sa nachádza veľký pozemok s ovocnými stromami. Prvá časť pozemku, kde je postavený dom je v rovine, od domu je pozemok v kopci.

Veľkou výhodou je voľná stavebná plocha, kde môžete postaviť ešte jeden dom alebo zbúrať pôvodný a postaviť jeden veľký.

Okolie domu je veľmi kľudné a bohaté na výlety s rodinou. Necelých 5km od domu sa nachádza Hrad Beckov, Haluzická tiesňava či Rozhľadňa Hájnica.

Cena bytu je: 110 000,-eur


Viac fotiek na: www.radoreality.sk

Bc. Natália Príbelová


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Trenčíne

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 rodinných domov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421948.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

110.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 889.000,- €
2500 m²
Rozloha pozemku 105 m² 3030 m²
180 m²
Zastavaná plocha 61 m² 717 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2500 m²
Zastavaná plocha180 m²
Stavpôvodný
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizácianie
Vykurovanienie
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2313 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.