Rodinný Poldom na prenájom, Partizánske centrum.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Center Reality. sk - ponúka na prenájom rodinný dom - pol dom v Partizánskom. Rodinný dom je postavený na rovinatom teréne, neďaleko od centra mesta. Do centra mesta sa pešou chôdzou dostaneme za pár minút. Vedie k nemu asfaltová cesta. Dom je v osobnom vlastníctve. Prenajíma sa aj so zariadením. Dom prešiel rekonštrukciou, je zateplený, podpivničený. Pozemok je oplotený, ma trávnatý porast a je vysadený okrasnými drevinami.

Rodinný dom - pol dom je spojený so susedným domom / Baťovská architektúra /. Dom je 3 izbový, má 2 podlažia a pivnicu. Patrí k nemu pozemok o rozlohe 227 m2. Zastavaná plocha je 47 m2, úžitková plocha 94 m2 + pivnica. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kuchyňa prepojená s obývacou izbou, kúpeľňa a vstup do pivnice. Na druhom podlaží sú 2 izby a kúpeľňa.

Okná sú plastové, podlahy plávajúca, dlažba. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou a spotrebičmi. V obývacej izbe sa nachádza sedacia súprava s nábytkom vyhotoveným na mieru. V horných dvoch izbách sú zabudované vstavané skrine. Kúpeľne sú vybavené sprchovým kútom, umývadlom a toaletou. Dom sa vykuruje plynovým kotlom, ktorý ma zásobník na teplú vodu. Je napojený na všetky inžinierske siete elektriku, plyn, verejný vodovod a kanalizáciu.

Cena prenájmu je 490 Eur za 1 mesiac + energie 100 eur mesiac / orientačne závisí od počtu nájomcov a ich spotreby /. Suma spolu 590 eur za 1 mesiac.

Podmienkou prenájmu sú 3 kaucie = 1780 Eur vopred

Výhody prenájmu ? ... Tichá lokalita, blízke centrum so všetkou potrebnou občianskou vybavenosťou, kaviarne, obchody, školy, škôlky. možnosť využitia samostatného dvoru na parkovanie, ale i na posedenie.

Ak hľadáte prenájom a dávate prednosť súkromiu v rodinnom dome a s parkovaním vo dvore, tak Vám tento prenájom odporúčam !!!

V prípade záujmu o prenájom ma môžete kontaktovať na tel. čísle alebo mailom na



Podobné realitné ponuky

Nové ❗️ PRENÁJOM rodinného domu v Hradišti, okres Partizánske
Prenájom 2.000,- €
Nové ❗️ PRENÁJOM rodinného domu v Hradišti, okres Partizánske

Center Reality. sk - ponúka na prenájom Rodinný dom v obci Hradište - okres Partizánske. Prenajímaný rodinný dom je v osobnom vlastníctve , prešiel kompletnou rekonštrukciou a ponúka ubytovanie až pre...

Rodinný dom 106 m2 Hradište / .
Prenájom 2.000,- €