Rozostavaný penzión - budova bývalej nemocnice, Nitrianske Pravno

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj nehnuteľnosť bývalej budovy nemocnice v Nitrianskom Pravne.
Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Nitrianske Pravno. Pozemok k budove bývalej infekčnej nemocnice je vo výmere 4 766 m2, zastavaná plocha budovy je 800 m2 a úžitková plocha cca 2400 m2. Budova je v štádiu rekonštrukcie na domov sociálnych služieb. K stavbe je vypracovaná projektová dokumentácia a právoplatné stavebné povolenie.
V rokoch 2008, 2009,2010 prebehla čiastočná rekonštrukcia stavby: oprava strechy, výmena žľabov a zvodov, odvodnenie stavby, zvislé izolácie vonkajších obvodových múrov, búracie práce v zmysle projektovej dokumentácie, odvoz sute, 3 -hydrogeologické vrty, vyčistenie zberných vodovodných šácht, búranie nenosných priečok, murovanie nových priečok a obvodových výplní, vypílenie starých zárubní, nové rozvody studenej a teplej vody a vnútornej kanalizácie, nová vodovodná prípojka, nová plynová prípojka, atď.

Budova je vhodná na dokončenie a prevádzkovanie ako: Penzión - Domov sociálnych služieb, alebo na prestavbu budovy na byty.

Viac info na

Podobné realitné ponuky - Budova, Prievidza

MAXFTIN REAL  - OBCHODNO ADMINISTRATÍVNA BUDOVA
Predaj 1,- €
MAXFTIN REAL - OBCHODNO ADMINISTRATÍVNA BUDOVA

Ponúkame na predaj v centre Prievidze obchodno - administratívnu budovu o rozlohe 678m2.Jedná sa o samostatne voľne stojacu 3. podlažnú budovu, postavenú v mierne svahovitom teréne. Z 3. podlaží...

Budova 293 m2 Prievidza / Matice Slovenskej
Predaj 1,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
MAXFTIN REAL - OBCHODNO ADMINISTRATÍVNA BUDOVA 1,- € Budova 293 m2 Prievidza
Matice Slovenskej
predaj