Šaľa - Veča, kompletne zrekonštruovaný veľký štvorizbový byt

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Klimatizovaný veľký štvorizbový byt po kompletnej rekonštrukcii. V izbách a na chodbe sú veľké ROLLDORY s množstvom úložného priestoru.
Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný a zateplený.

Ponúkame na predaj 4 izbový byt v Šali časť Veča - ul. Hollého, na 7. poschodí v 7 poschodovom panelovom bytovom dome s výťahom (zateplený s novou fasádou). Celková plocha bytu: 84 m2, obytná plocha: 79 m2.

Dispozícia: 4 izby (1 prechodná), samostatná kuchyňa, kúpeľňa, WC (murované jadro), loggia, komora, pivnica.

Popis: Byt je po kompletnej rekonštrukcii. Nové plastové okná, keramická dlažba, laminátové podlahy, vnútorné dvere a zárubne, vybavenie kúpeľne a WC, kuchynská linka, elektrické rozvody, Roldory. Kúpeľňa je vybavená veľkým sprchovým BOXOM. Kuchynská linka je vybavená so spotrebičmi - varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, dvojkrídlová americká chladnička. V rámci rekonštrukcie bytového domu okrem zateplenia a novej fasády boli rekonštruované aj spoločné priestory.

Lokalita: v blízkosti domu ZŠ, MŠ, nákupné centrum, detské ihrisko, lekáreň, zdravotné stredisko, zastávka MHD, autobusová a železničná stanica. K bytu prislúchajú dve parkovacie miesta do konca roka s možnosťou predĺženia na ďalšie roky.

V prípade záujmu zabezpečíme sprostredkovanie úveru.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Šaľa

Predané: 4 izbový byt s komorou a lodžiou v meste Šaľa
Predaj 114.900,- €
Predané: 4 izbový byt s komorou a lodžiou v meste Šaľa

Ponúkame na predaj 4 izbový byt s lodžiou nachádzajúci sa na 8/9 poschodí v zateplenom bytovom dome v meste Šaľa v širšom centre mesta. Dispozícia: vstupná chodba, 3 x nepriechodná...

4-izbový byt 96 m2 Šaľa / Mostová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predané: 4 izbový byt s komorou a lodžiou v meste Šaľa 114.900,- € 4-izbový byt 96 m2 Šaľa
Mostová
predaj