Šikovné bývanie pre mladý pár

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Energie: 150€/mesiac
Počet izieb: 1
Výmera bytu: 37 m2
Výmera balkóna: 2 m2
Pivnica: áno
Poschodie: 8/8
Zariadenie: nie
Parkovanie: verejné
Lokalita: Bratislavská mestská časť Dúbravka poskytuje svojim obyvateľom kompletné občianske služby. Ani v blízkom okolí Agátovej ulice nemáte núdzu o služby, nakoľko tu nájdete potraviny, hypermarket Tesco, lekáreň, gastro podniky a v neposlednom rade OC Dubrawa.
Lokalita umožňuje dobré dopravné napojenie na diaľnicu D2, ako aj na cestu do centra mesta. Z hľadiska mestskej hromadnej dopravy môžu budúci nájomci využívať autobusy a aj električky, v prípade električiek linky č.4 a 5, s možnosťou komfortnej a rýchlej prepravy do centra mesta, ako aj k dopravným a prestupným uzlom, Trnavskému a Račianskemu mýtu.

Byt leží na 8-om poschodí 8 poschodového a zároveň 8-ročného panelového bytového domu s výťahom. Výmera bytu predstavuje 37 m2, k bytu prislúcha balkón s výmerou 2 m2 a aj murovaná pivnica.  

Byt sa prenajíma bez zariadenia, k dispozícii máte kuchynskú linku so spotrebičmi ako elektrický sporák, elektrická rúra, digestor a chladničku. V kúpeľni nájdete vaňu a toaletu. Byt disponuje aj vlastným kotlom a termostatom.

Ponuka je vhodná pre mladý nefajčiarsky pár s dieťaťom, no bez domáceho miláčika. Platí sa 2x depozit a odmena sprostredkovateľa vo výške mesačného nájmu s energiami.

Viac o našich makléroch a ešte viac ponúk na osobnimakleri.sk   

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Bratislava - Dúbravka

Prenájom, 1 izbový byt, Dúbravka, Landauova ul.
Prenájom 480,- €
Prenájom, 1 izbový byt, Dúbravka, Landauova ul.

Ponúkame na prenájom novo zrekonštruovaný 1 izbový byt vyhľadávanej lokalite v Dúbravke na Landauovej ulici. Byt sa nachádza na 6/8 poschodí. Byt je kompletne vybavený: práčka, chladnička, mikrovlnka, sporák, rozkladacia...

1-izbový byt 40 m2 Bratislava - Dúbravka / Landauova
Prenájom 480,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom, 1 izbový byt, Dúbravka, Landauova ul. 480,- € 1-izbový byt 40 m2 Bratislava - Dúbravka
Landauova
prenájom