:: Slnečný 4-izb. byt, LODŽIA, BA IV. Dúbravka, Homolova ul.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom priestranný 4-izbový byt s LODŽIOU a PIVNICOU v 4-poschodovom ZATEPLENOM bytovom dome nachádzajúcom sa v lokalite Bratislava IV. Dúbravka na ulici Homolova. Byt má celkovú podlahovú plochu 83,08 m2 (byt 78,93 m2, LODŽIA 4,15 m2) a nachádza sa na 4. poschodí v bytovom dome bez výťahu. K bytu prináleží pivničná kobka na prízemí bytového domu o výmere 2,48 m2.
Je orientovaný na 2 svetové strany (kuchyňa a obývacia izba na západ, 3 samostatné nepriechodné izby na východ) a pozostáva z chodby, samostatnej kuchyne, obývacej izby, 3 nepriechodných spální, kúpeľne so sprchovacím kútom, samostatného WC a veľkej lodžie prístupnej z jednej spálne.

STAV BYTU:
Byt bol čiastočne zrekonštruovaný, má plastové okná s interiérovými žalúziami, plávajúcu podlahu v izbách a dlažbu v chodbe, v kuchyni, v kúpeľni a WC, bezpečnostné vchodové dvere Sherlock. V kuchyni a v kúpeľni sú nové elektrické vedenia a v byte je nová poistková skrinka. Kúrenie v byte je centrálne, na radiátoroch sú merače tepla. V kuchyni je veľká rohová kuchynská linka so VSTAVANÝMI SPOTREBIČMI (plynová varná doska, elektrická rúra a umývačka riadu) a samostatne stojaca chladnička s mrazničkou. V chodbe a 2 spálňach sú vstavané skrine. Byt je ČIASTOČNE ZARIADENÝ.
Bytový dom je zateplený, má domáceho vrátnika, nové schránky, zrekonštruovanú strechu a vymenené stúpačky. Vo vchode je len 8 bytov, na každom poschodí sú len 2 byty.

PLATBY:
Mesačné nájomné je 550,- eur plus zálohy za energie 250,- eur/4 os. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí platba za prvý mesiac nájmu, depozit vo výške jednomesačného nájomného (depozit bude vrátený po ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške jednomesačného nájomného.

LOKALITA:
Bytový dom sa nachádza v peknej zelenej lokalite blízko nákupného centra Saratov. V okolí je kompletná občianska vybavenosť (potraviny Kraj hneď pri bytovom dome, BILLA, Tesco, trhovisko, LIDL, drogérie, reštaurácie a kaviarne, lekárne, pošta, zdravotné stredisko, základná škola a materské školy…). Za bytovým domom je detské ihrisko a park a v pešej dostupnosti je krásny veľký multifunkčný ŠPORTOVÝ AREÁL s parkom a Britská škola s vlastným školským ihriskom. V blízkosti sú zastávky MHD (autobus a električky smerujúce do centra mesta). Parkovanie v okolí bytového domu.

/ 4-IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / BRATISLAVA IV. DÚBRAVKA / ULICA HOMOLOVA / LODŽIA / PIVNICA / ČIASTOČNE ZARIADENÝ /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky

PRENÁJOM - nadštandardne zrekonštruovaný 4i byt, Landauova, BA IV.
Prenájom 850,- €/mes.
PRENÁJOM - nadštandardne zrekonštruovaný 4i byt, Landauova, BA IV.

Realitná kancelária The Home Vám ponúka na prenájom 4 izbový novozrekonštruovaný, ešte neobývaný byt v Dúbravke na Landauovej ulici. Byt sa nachádza na 3.poschodí v 8.poschodovom bytovom dome...

4-izbový byt 74 m2 Bratislava - Dúbravka / Landauova
BEZ PROVÍZIE! TUreality ponúka pekný 4i byt s dvomi lodžiami v Dúbravk
Prenájom 650,- €/mes.
BEZ PROVÍZIE! TUreality ponúka pekný 4i byt s dvomi lodžiami v Dúbravk

TUreality ponúka na prenájom veľmi pekný a priestranný 4-izbový byt na Bujnákovej ulici v Dúbravke. Podlahová plocha bytu je 76,5m2 + 14,5 m2 dve lodžie a nachádza sa...

4-izbový byt 91 m2 Bratislava - Dúbravka
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PRENÁJOM - nadštandardne zrekonštruovaný 4i byt, Landauova, BA IV. 850,- €/mes. 4-izbový byt 74 m2 Bratislava - Dúbravka
Landauova
prenájom
BEZ PROVÍZIE! TUreality ponúka pekný 4i byt s dvomi lodžiami v Dúbravk 650,- €/mes. 4-izbový byt 91 m2 Bratislava - Dúbravka prenájom