Slnečný 5i byt so záhradou, Staré mesto - Tajovského

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Tajovského
174 m²
2
1
5
áno
áno
prenájom - 5 a viac izbový byt - Novostavba
3.900,- € +energie
Ponúknite vlastnú cenu

66094x zobrazená v zozname / 1670x zobrazená detailne / 325x zobrazená detailne tento mesiac

OCCAM Vám ponúka na prenájom zariadený 5 izbový byt na Tajovského ulici – Kalvária s priestrannou záhradou.

BYT: Výmera bytu je 194 m2 z čoho má terasa 15 m2 a loggia 5 m2. Byt sa nachádza v novostavbe rodinného domu Vila Terézia na 2. nadzemnom podlaží rezidenčnej vily s tromi bytmi.

DISPOZÍCIA: Byt je vynikajúco dispozične riešený. Výhodou je oddelená denná a nočná časť. V rámci dennej časti je tu priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou. Z obývacej izby je východ na veľkorysú terasu s krásnym výhľadom do údolia Horského parku. V rámci nočnej časti sú tu štyri izby pričom z jednej spálne je vchod na súkromnú loggiu s výmerou 5 m2. Ďalej sú tu dve kúpeľne s toaletou, jedna samostatná kúpeľňa a samostatná toaleta a priestranný šatník. K bytu prislúcha vlastný priestranný sklad (pivničná kobka) s výmerou 6,50 m2

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma čiastočne zariadený. Súčasťou vybavenia bytu sú klimatizácia, podlahové kúrenie, vstavané skrine a hliníkové okná s externými žalúziami. Byt má vlastný zabezpečovací systém. Slnečné kolektory na ohrev teplej vody výrazne napomáhajú zníženiu nákladov na energie.

Benefitom tohto nadštandardného bytu je, že má k dispozícii priestrannú záhradu s vonkajším záhradným prístreškom s prívodom vody a elektriny. Umiestnenie záhrady za vilami zabezpečuje absolútne súkromie na oddych či záhradné grilovanie ale hlavne bezpečie pre Vaše deti. Je tu tiež možnosť zapojiť sa do pestovania ovocia a zeleniny.

PARKOVANIE: K bytu prislúcha jedno parkovacie miesto v garáži a jedno parkovacie miesto v uzavretom dvore. Možnosť parkovania aj pred domom.

LOKALITA: Rezidenčná vila je situovaná v zástavbe rodinných domov v krásnom prostredí bratislavskej Kalvárie v blízkosti Horského parku a na skok od lesov na Železnej studničke a bratislavskej Koliby. Zároveň ste v pešej dostupnosti od centra mesta. Ide o najžiadanejšiu rezidenčnú lokalitu s kompletnou občianskou vybavenosťou – školy, škôlky, obchody, reštaurácie, lekáreň, pošta, MHD. Mestská časť Staré Mesto ponúka široké možnosti kultúrneho a športového vyžitia a je ideálnym miestom pre ľudí, ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou, nakoľko sa nachádzame na úpätí Malých Karpát.

V bezprostrednej blízkosti bytu sa ľahko napojíte na cyklotrasu či už do prírody alebo do centra mesta. Lokalita ponúka dopravné napojenie do centra mesta prostredníctvom aj autobusov ( č. 147).

CENA: 3.900EUR/mes + energie



Pre viac informácií prosím kontaktujte:

Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová


Tel: +

Realitná kancelária OCCAM New Home je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 5-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Tajovského

Inzerovaný 5 a viac izbový byt na ulici Tajovského v Bratislave - Staré Mesto v cene 3.900,- € je o 364 € drahší ako je priemerná cena 5-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 15 metrov menšia ako je priemerná rozloha 5-izbového bytu v Bratislave - Staré Mesto.

Pozícia realitnej ponuky

3.900,- €
Cena nehnuteľnosti 2.750,- € 3.900,- €
194 m²
Celková rozloha 194 m² 242 m²
174 m²
Úžitková plocha 174 m² 242 m²

Kontaktujte

JUDr. Veronika Pfundtnerová

Occam New Home, s.r.o.

Occam New Home, s.r.o.

Digital Park I, Einsteinova 21, Bratislava - mestská časť Petržalka 851 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha194 m²
Úžitková plocha174 m²
Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Lódžiaáno - 1
Terasaáno
Pivnicaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--62 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.