STARŠÍ RODINNÝ DOM VHODNÝ NA REKONŠTRUKCIU - ŤAHANOVCE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Spoločnosť MFgroup Vám ponúka na predaj starší rodinný dom v pôvodnom stave, ktorý sa nachádza v mestskej časti Košice - Ťahanovce.
Rodinný dom momentálne nie je vhodný na bývanie, je nutné ho rekonštruovať. Dom s úžitkovou plochou 102,90 m2 sa nachádza na pozemku vo výmere 65m2. Zastavaná plocha je 55 m2. V dome je zavedená elektrina a je urobená aj príprava na vodovodnú, kanalizačnú a plynovú prípojku. K rodinnému domu je už vyhotovený realizačný projekt s vydaným platným stavebným povolením čo je obrovskou devízou tejto nehnuteľnosti. Môžete ihneď po kúpe rekonštruovať podľa projektu alebo si existujúci projekt nechať upraviť podľa seba. Ďalšou výhodou je bezproblémové parkovanie pred domom ako aj rýchla doprava do mesta autom aj MHD.

Projektovaný stav rodinného domu:
- dom je v spoločnom dvore kde z boku sú susedia,
- projektový stav ráta s vchodom od hlavnej cesty,
- stavba je projektovaná na dve nezávislé bytové jednotky,
- bytová jednotka č.1 (celkovo 1 obývačka + 3 spálne) sa rozprestiera na dvoch podlažiach, prvé podlažie je tvorené kuchyňou spojenou s obývacou izbou, kúpelňou a toaletou ako aj spálňou. Na druhom podlaží sa nachádzajú dve spálne.
- bytová jednotka č. 2 sa nachádza na prízemí domu a pozostáva z kuchyne spojenej s obývacou izbou, kúpeľňou a toaletou ako aj spálňou.

Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve a nie sú na nej žiadne ťarchy, kúpou je ihneď voľná.

V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť – obecný úrad, kultúrny dom, kostol, potraviny (Lidl, Klas, Tesko), Slovenská pošta, bankomaty, kvetinárstvo, reštaurácie, detské ihrisko, škola, škôlka, zastávka MHD, čerpacia stanica Schell, cykloturistické trasy, kúpalisko Ryba - Anička, možnosť rybolovu (Hornád).
V tesnej blízkosti sa nachádza aj Park Anička, ktorý ponúka oddych a relax ako aj športové vyžitie.

V cene sú zahrnuté všetky služby ponúkané MF group vrátane kompletného právneho či hypotekárneho servisu a katastrálnych poplatkov.

Naša spoločnosť je zameraná na komplexné riešenie potrieb klienta spojených s jeho vysnívaným bývaním. Našim poslaním je dokázať, že obchodovanie s nehnuteľnosťami sa dá robiť lepšie.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo e-mailom. Radi Vás prevedieme obhliadkou tejto nehnuteľnosti a zodpovedáme Vaše otázky, prípadne Vám zašleme fotografie reálneho stavu nehnuteľnosti.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice - Ťahanovce

ŤAHANOVCE pekný 3 izbový rodinný dom na pozemku 458 m2.
Predaj 220.000,- €
ŤAHANOVCE pekný 3 izbový rodinný dom na pozemku 458 m2.

EXKLUZÍVNEZARA reality v zastúpení Katarína Medvecová ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom Košice - Ťahanovce, ul. Jazvečia Prízemný, murovaný, jednopodlažný, pravidelne udržiavaný, vhodný ihneď k nasťahovaniu, všetko v dome...

Rodinný dom 100 m2 Košice - mestská časť Ťahanovce / Jazvečia
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
ŤAHANOVCE pekný 3 izbový rodinný dom na pozemku 458 m2. 220.000,- € Rodinný dom 100 m2 Košice - mestská časť Ťahanovce
Jazvečia
predaj