Pozemok (292m2), Važec, okr. Liptovský Mikuláš

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovský Mikuláš
292 m²
predaj - Pozemky - bývanie
39.900,- €
136,64 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

5627x zobrazená v zozname / 490x zobrazená detailne / 348x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj ATRAKTÍVNY STAVEBNÝ POZEMOK nachádzajúci sa v podtatranskej obci Važec na Liptove. (výborná dostupnosť z D1).

Rovinatý pozemok s výmerou 292 m2 (rozmery cca 20m x 14,5m) má veľmi výhodnú slnečnú orientáciu s výhľadmi na lesy v okolí.

Pozemok sa nachádza v zastavanom území obce, prístup je zabezpečený po asfaltovej obecnej ceste. Pozemok má potenciál na viaceré stavebné využitia - bývanie (dom), rekreáciu (chata/chalupa, mobilný dom, kontajnerový dom).

Možnosť napojenia sa na inžinierske siete - el. energia /stĺp cca 50m, napojenie na vodu a kanál na hranici pozemku..

Výborná lokalita - atraktívne prostredie ocenia hlavne tí, ktorí uprednostňujú rýchlu dostupnosť do Vysokých a Nízkych Tatier, kde sú neobmedzené možnosti lyžovania, cykloturistiky, turistiky (Štrba, Demänovská dolina, Jánska dolina, Važecká jaskyňa, Aquaparky – Tatralandia a Bešeňová,.. atď.

Dohoda na cene možná.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Liptovskom Mikuláši

Rozloha pozemku na bývanie 292 m2 je o 2666 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Liptovskom Mikuláši.

Pozícia realitnej ponuky

39.900,- €
Cena nehnuteľnosti 38.000,- € 150.000,- €
292 m²
Rozloha pozemku 292 m² 3529 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku292 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8389 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.