TUreality ponúka krásny 2i byt v Ružinove, Trenčianska ul., 57, 8m2.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
57 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt
194.980,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2063x zobrazená v zozname / 259x zobrazená detailne / 2x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj krásny 2i byt na Trenčianskej ulici v TOP lokalite Ružinova – Ružovej doline. Byt má výmeru 54,1 m2 + 3,7 m2 balkón a nachádza sa na 3. poschodí v 9.podlažnom dome s výťahom. Orientovaný je na východ. K bytu prislúcha pivničná kobka na prízemí bytového domu.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky, spálne, samostatnej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a balkóna. V r. 2016 byt prešiel kompletnou rekonštrukciou - plastové okná, plávajúca podlaha, nová elektroinštalácia, rozvody vody, stierky, interiérové dvere, bezpečnostné dvere. Predáva sa zariadený. Mesačné náklady sú 155€ + elektrina.
Bytový dom je zateplený a nachádza sa v lukratívnej lokalite Ružinova s kompletnou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou do centra mesta. V tesnej blízkosti sú školy, škôlky, banky, obchody, lekáreň, reštaurácie, MHD zastávka ako aj kúpalisko Delfín.

Cena bytu je 194.980,-Eur.


Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum , alebo mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 49 dvojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421 41.., uveďte číslo ponuky ZR-53...

Pozícia realitnej ponuky

194.980,- €
Cena nehnuteľnosti 76.847,- € 390.000,- €
57 m²
Rozloha pozemku 35 m² 79 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku57 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-53179 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.