TUreality ponúka na predaj 4 izbovú modernú novostavbu 150 m2 Partizán

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
150 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
235.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

17760x zobrazená v zozname / 1404x zobrazená detailne / 385x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj modernú novostavbu 4 izbového rodinného domu v lokalite mesta Partizánske.
Úžitková plocha rodinného domu je 113m2 + terasa, zastavaná plocha 150 m² a celková rozloha pozemku je 423m². Dom je dokončený do štádia Holodom. Pozemok je z dvoch strán oplotený betónovým panelovým plotom. Moderná novostavba je postavená z keramickej tehly- 300mm, zateplená polystyrénom- 200mm. Fasáda-so silikónovej omietky a dreveným obkladom.
Strecha je zateplená striekanou izoláciou a odizolovaná Fatrafolom. Energetický certifikát A0. Dispozíciu Domu- vstupná chodba, špajza technická miestnosť, samostatná toaleta, kúpeľňa, obývačka s kuchynskou časťou, 3 samostatné nepriechodné izby. Vykurovanie je podlahové zabezpečené s tepelným čerpadlom Vaillant. V obývačke je pripravený komín na krbovú vložku alebo kachle. Rekuperácia v miestnosti obývacej izby a v kuchyni, pripravené inštalácie na exteriérové žalúzie, klimatizačnú jednotku, fotolvoltické články a optiku a kamery. Pre viac informácií a obhliadku: email: alebo: .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Partizánskom

Pozícia realitnej ponuky

235.000,- €
Cena nehnuteľnosti 34.990,- € 328.500,- €
150 m²
Rozloha pozemku 89 m² 2020 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku150 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51177 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.