Útulná drevenica na bývanie v príjemnom prostredí pri Detve

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Detva
140 m²
2200 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
175.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2085x zobrazená v zozname / 188x zobrazená detailne / 188x zobrazená detailne tento mesiac

Drevenica leží na slnečnom mierne svahovitom pozemku v okrajovej časti Detvy – Piešť II. Celková výmera pozemku je 2200 m2. Prístup k nej vedie po asfaltovej mestskej komunikácii.
Stavba bola kolaudovaná v roku 2016. Jedná sa o zateplený drevodom. Vykurovanie je zabezpečené kozubom s výmenníkom s napojením do radiátorov, odpady sú vyvedené do ČOV, voda z verejného vodovodu.

DISPOZÍCIA:


Prízemie tvorí vstupná chodbička, obývacia izba s kuchynským kútom s východom na priestrannú a slnečnú terasu, kúpeľňa s WC, komora, drevené schodisko na podkrovie, ktoré tvoria 2 menšie a 1 väčšia spálňa.
Na dvore pred domom sa nachádza plechová dvoj garáž, zvyšok pozemku je udržiavaná prevažne okrasná záhradka. Pred domom, pri ceste je prístrešok na 2 autá.
Nehnuteľnosť pôsobí veľmi útulne, leží v príjemnom prostredí s blízkou dostupnosťou do centra mesta. Vhodná na trvalé bývanie alebo aj na rekreačné využitie.
Detva je obklopená nezameniteľnou prírodou Podpoľania, vyhľadávaná milovníkmi turistiky, lyžovania, cyklistiky, lezenia, hubárčenia . Atraktivitu regiónu nemalým spôsobom podporuje aj typický charakter krajiny, laznícke osídlenia a bohaté folklórne tradície a podujatia.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2200 m²
Úžitková plocha140 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno