UŽ LEN JEDEN! Apartmán Wellness Resort Slov. raj

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Číslo ponuky: 8212 - Na predaj NOVOSTAVBA 2-IZBOVÉHO APARTMÁNU nachádzajúceho sa v novom rekreačnom rezorte na okraji obce Hrabušice s výhľadom na NP Slovenský raj a Vysoké Tatry. Rezort je umiestnený na pokojnom mieste obce s možnosťou priameho prístupu do národného parku. IDEÁLNE PRE CYKLOTURISTIKU - v blízkosti je cyklotrasa "Ukrajina" prepájajúca strediská ČINGOV a PODLESOK, pričom v projektovej príprade je už aj pokračovanie v smere na Poprad. Obec Hrabušice je známa ako ideálne miesto pre začiatok peších túr do roklín NP Slovenský raj ako napr. Suchá Belá, Piecky, Kláštorská roklina alebo Prielom Hornádu.

V rámci DRUHEJ ETAPY PROJEKTU JE REALIZOVANÁ VÝSTAVBA 6 SAMOSTATNÝCH APARTMÁNOVÝCH DOMOV. Pribudne aj prevádzkový objekt Reštaurácie s kaviarňou a wellness (bazén, vírivka). Každý apartmánový dom ponúka 4 jednopodlažné dvojizbové apartmány. Dva sú umiestnené na prízemí a dva na poschodí, všetky so samostatným vstupom. Apartmány je možné zaobstarať v dvoch stupňoch vybavenia (ŠTANDARD, PRO). Veľkosť apartmánu je 48 m2 a veľkosť terasy/balkónu je 11 m2. Apartmánové domy budú mať moderný design z prírodných materiálov. Výhodou je terasa a jedno parkovacie miesto pre každý apartmán.

V ponuke na predaj je už len POSLEDNÝ APARTMÁN realizovaný v rámci II.ETAPY nachádzajúci sa na prízemí s terasou. CENA ZA APARTMÁN v stupni vybavenia ŠTANDARD 119 900,- EUR bez DPH (143 880 EUR s DPH) a v stupni PRO 143 880 EUR bez DPH .

PONUKA PREDSTAVUJE OKREM REKREAČNÉHO VYUŽITIA AJ ZAUJÍMAVÚ INVESTIČNÚ PRÍLEŽITOSŤ. Možnosť dohody na SPRÁVE A PREVÁDZKOVANÍ APARTMÁNOV s cieľom VYŤAŽENIA KAPACITY.

Videoprezentácia k ponuke je dostupná na odkaze: https://youtu.be/npT_8Hp0GO4
Virtuálna prehliadka apartmánu je dostupná na odkaze: https://my.matterport.com/show/?m=dZJQGG7nPxC

Podobné realitné ponuky