Veľká klasická mestská vila na pozemku s príslušenstvom v Starom Meste

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Popis nehnuteľností – vily, pozemku a príslušenstva:

Celková zastavaná plocha vily je 333 m2 a tvoria ju 3 obytné podlažia, každé so zastavanou plochou 111m2, a nezobytnené podkrovie a plochá strecha so spoločnou podlahovou plochou tiež 111m2, spolu teda má vila k dispozícii 444m2 podlahovej plochy. Obytný priestor vily tvoria 3 rovnocenné samostatné byty prepojené vnútorným schodiskom, každý s vlastným vstupom.

Celková plocha pozemku je 746 m2. Pozemok je plne priamo prístupný po celej dĺžke rovinatej uličnej čiary. Na pozemku sa nachádza ako príslušenstvo väčšia garáž. Dostupnosť autom a MHD je výborná, dostatočné doplnkové bezplatné parkovanie
je možné na jednosmernej ulici priamo pred nehnuteľnosťou.

Orientácia nehnuteľnosti v teréne je celodenne slnečná, dostatočne súkromná, vrátane exkluzívneho nikdy nezastavateľného panoramatického výhľadu na mesto a Hrad.

Stručný popis technického vybavenia a stavu nehnuteľností:

Vila bola postavená v medzivojnovom období, a jej stav, ako aj stav pozemku a príslušenstva sú vzhľadom na ich vek dobré. Celá nehnuteľnosť je v pôvodnom, aj keď priebežne upravovanom a udržiavanom stave. Pozemok je rovinatý a upravený.
Nehnuteľnosť je pripojená na všetky inžinierske siete.

Súčasný a budúci realitno-právny stav nehnuteľností:

Nehnuteľnosti sa predávajú bez tiarch a iných zápisov. Celá nehnuteľnosť, teda mestská vila, pozemok a príslušenstvo sú určené na kompletnú rekonštrukciu spojenú s možnou dostavbou a nadstavbou. Nehnuteľnosti (vila a pozemok) nie sú kultúrne pamiatky. Celkový stav nehnuteľností, lokality Hradného kopca a aj samotného miesta spolu s budúcou nutnou komplexnou rekonštrukciou vytvárajú ideálne východisko pre vytvorenie nadštandardného priestoru pre, či už súkromné bývanie, alebo firemné podnikateľské sídlo.

Všetky doplňujúce a upresňujúce informácie, vrátane spôsobu a podmienok predaja získate jedine pri osobnej návšteve v našej realitnej kancelárii, ktorá je výhradným zástupcom predávajúceho. Radi Vás privítame osobne po predošlom telefonickom dohodnutí termínu. Cena je konečná, bez ďalších poplatkov.

Podobné realitné ponuky - Vila, Bratislava - Staré Mesto

Vila na ul. Pod Bôrikom na predaj
Predaj Cena v RK
Vila na ul. Pod Bôrikom na predaj

Ulica Pod Bôrikom (Staré Mesto, BA I.) - 4 podlažná rodinná vila s 2 samostatnými bytovými jednotkami kolaudovaná v roku 2001 a situovaná v bratislavskej lokalite Starého Mesta pod...

Vila 750 m2 Bratislava - Staré Mesto / Pod Bôrikom
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Vila na ul. Pod Bôrikom na predaj Cena v RK Vila 750 m2 Bratislava - Staré Mesto
Pod Bôrikom
predaj