VEĽKOMETRÁŽNY 4-IZB. MEZONET S VLASTNÝM KRBOM, RUŽINOV - NIVY, 500 BYT

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Kvetná
135.22 m²
3
3
4
úplne prerobený
áno
nie
nie
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
390.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

128763x zobrazená v zozname / 2820x zobrazená detailne / 432x zobrazená detailne tento mesiac

V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj priestranný 4 izbový mezonetový byt v jednej z najvyhľadávanejších lokalít m. č. Ružinov, katastrálne územie Nivy, časť 500 bytov. Nájsť atraktívny mezonetový byt v tejto lokalite je priam nemožné a preto prichádzame s novou ponukou bytu s vlastným plynovým kúrením a krbom na tuhé palivo. Nie je nič lepšie ako si v tejto dobe zabezpečiť príjemné teplo v byte, nehovoriac že v zimnom období Vám kúrenie vybuduje nádhernú atmosféru.
Samotný byt pochádza z nadstavby, ktorá bola skolaudovaná v roku 2000.
Situovaný je na všetky svetové strany s výhľadom do parku a downtown mesta, kde môžete vidieť skoro všetky výškové novostavby (Nivy Tower, Eurovea 2, Panorama City a Sky Park. Nachádza sa na 3/3 poschodí tehlového bytového domu bez výťahu, ktorý plánuje v blízkej dobe rozsiahlu rekonštrukciu, vrátane úpravy spoločných priestorov, výmeny vchodovej brány, zateplenia bytového domu (nadstavba už je zateplená). Vlastníci majú väčšie úspory našetrené na budúcu rekonštrukciu.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* výmera bytu: 106,7 m2 + polootvorené podkrovie 23,52 m2 + pivnica 5 m2
* výmera balkónu: 6 m2
* nadstavba z roku 2000
* poschodie: 3/3 bez výťahu
* orientácia: JV/S
* vlastné plynové kúrenie
* krb na tuhé palivo
* pekné výhľady
* mesačné náklady na 3 osoby: správcovské poplatky 143€ + elektrina 27€ + plyn 80€

LOKALITA A OKOLIE:


* Bytový dom sa nachádza v obľúbenej m. č. Ružinov - Nivy časť 500 bytov. Poloha obyvateľom poskytuje veľmi bohatú občiansku vybavenosť spolu s dopravným napojením. V blízkosti sa nachádza niekoľko školských zariadení, zdravotných zariadení, obchodných domov OC Nivy, OC Centrál, Eurovea, rôznych obchodných reťazcov, potravín, trhovisko Miletičová, kaviarni, reštaurácií, rôznych služieb, športových stredísk a ihrísk, detské ihriská, parky a veľa ďalšieho.

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas!

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Kvetná

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Kvetná v Bratislave - Ružinov v cene 390.000,- € je o 215.918 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 15 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 9 štvorizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421901.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

390.000,- €
Cena nehnuteľnosti 259.000,- € 699.000,- €
135.22 m²
Celková rozloha 80 m² 210 m²
135.22 m²
Úžitková plocha 82 m² 151.6 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha135.22 m²
Úžitková plocha135.22 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizácianie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-81806452 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny