VEĽKORYSÉ BÝVANIE-chcete bývať v Šaci ? Nech sa páči! Objekt pre Vás

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Výzva pre developerov a fajnšmekrov!
Ak sa Vám pozdáva lokalita Šaca, tento objekt je pre Vás ako stvorený!
Prečo? Pretože vyjadrenie UHA hovorí, že parcely, ktoré sú predmetom predaja, sú v zmysle platného Územného plánu súčasťou navrhovanej obytnej plochy málo podlažnej zástavby. Znamená to, že účely využitia sú nasledovné:
1. developer na aktuálne zastavanej ploche 515 m2 /úžitková plocha: 444 m2 - viď projekt ako súčasť fotodokumentácie/ použije základy a obvodové múry a postaví 3 podlažný bytový dom, kde na ploche 515 m2 je kapacita min. 5 bytov a viac - záleží na ich veľkosti;
2. kupujúci - občan - fyzická osoba sa tu rozhodne bývať. Plocha je rozľahlá, takže je to ponuka pre niekoho, kto má rád veľkorysé priestory.
V žiadnom prípade nehnuteľnosť nebude zo strany úradov odobrená na rozvoj podnikateľskej činnosti, práve naopak - podporuje sa tu občianska výstavba, teda objekt, ktorý slúži výhradne na bývanie;
Iniciatíve sa medze nekladú, preto je tu ešte rozhodne priestor pre Vašu predstavivosť.
Orientácia okien na svetové strany: V a Z, plastové okná, sedlová strecha, rezníková so zdravým dreveným krovom.
Máme k dispozícii projekty - možné návrhy riešení - mohlo by Vás to inšpirovať - v 2. časti fotodokumentácie nájdete vizualizácie:
PROJEKT 1,2 a 3.1
Jedná sa o 4 bytové jednotky, krajné byty, resp. ,,domy" s pozemkom + 2 centrálne s vlastnou terasou – so spoločným vchodom. Zadné bytové jednotky vo vizualizácií nie sú dokreslené úmyselne kvôli zmene a viariabilite dispozície.
Prvý dom má vlastný vstup na pozemok, byty a zadný dom majú dočasne spoločný prístup, do budúcna bude pre dom možný vlastný vstup po dobudovaní prístupovej cesty obcou.

PROJEKT 3 a 4

Ide o dvojdom, každý s vlastnou garážou, 3 spálňami, obývacou časťou, kuchyňou, šatníkom, dvomi kúpeľňami s toaletou.
Jeden z pozemkov je menší oproti tomu druhému do času výstavby prístupovej cesty k ,,zadnému" pozemku obcou - je v pláne.

Cena: 199.000 Eur.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, rada Vám poskytnem všetky potrebné informácie.
Zodpovedný maklér: Mgr. Beáta VUKUSIC, ;

Spoločnosť "bea vukusic, s.r.o." - na jednom mieste (Hlavná 18/1.posch.) nájdete:
- realitnú činnosť - predaj & prenájom nehnuteľností, zviditeľnenie Vašej nehnuteľnosti na najsledovanejších portáloch a sieťach
- finančné poradenstvo - radi Vás odborne prevedieme procesom financovania Vašej nehnuteľnosti - máme dlhoročné skúsenosti v tejto oblasti
- zabezpečíme akékoľvek poistenie
- vinkulácie
- právne poradenstvo prostredníctvom advokátskej kancelárie - autorizované zmluvy.

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti bea vukusic, s.r.o.

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Košice - Šaca