VEĽKORYSÝ MODERNÝ RODINNÝ DOM, NOVOSTAVBA, ZÁHORSKÁ BYSTRICA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj priestranný 5-izbový rodinný dom, ktorý sa nachádza v novej lokalite na vstupe do mestskej časti Záhorská Bystrica v smere od centra Bratislavy. Jedná sa o čerstvo postavený, tehlový rodinný dom, ktorý poskytuje bohatý priestor aj pre viac člennú rodinu, alebo ako sídlo firmy. Nachádza sa na krásnom a primerane veľkom pozemku o výmere 657 m2, ktorý poskytuje veľa priestoru na bazén, posedenie, altánok, záhradný domček a veľa ďalšieho. Z prednej strany sa môže nachádzať parkovací priestor pre 3 - 4 autá.

Samotný dom je veľmi dobre dispozične riešený a ponúka veľa priestoru. Predáva sa v štádiu holo domu a pozostáva z bezpečnostných dverí, nemeckých okien HSF profil Veka, omietok, poterov, kompletnej vodoinštalácie, elektroinštalácie, prípravy na krbovú vložku, predpríprava na vonkajšie elektrické žalúzie, podlahového vykurovania vlastným plynovým kotlom Buderus.
Dom je postavený vo vysokej kvalite z tehly (30 cm), kompletne zateplený (20 cm) a napojený na všetky IS.

Dispozícia domu:
- 1. NP: zo vstupnej haly, ktorá plynule prechádza do otvorenej obývacej izby spojenej s kuchyňou, ktorá je vďaka francúzskym oknám krásne presvetlená, špajze, šatníkovej miestnosti, technickej miestnosti a hosťovskej izby s kúpeľňou a WC. Z celej dennej časti a hosťovskej izby je možný výstup na dvor/terasu.
- 2. NP: na druhé nadzemné podlaže sa dostaneme točitým schodiskom, ktoré krásne osvetluje okno situované do výšky poschodia. Nachádzajú sa tu 3 spálne - každá spálňa má vlastný "walk-in" šatník, dve kúpeľne (jedna kúpeľňa priamo zo spálne) a práčovňa. Dve spálne majú východ na priestranný balkón, ktorý ponúka pokojný výhľad až na Rakúsko.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
* Lokalita: Rudavská ulica; Bratislava - Záhorská Bystrica
* Úžitková plocha domu: 209 m2
* Zastavaná plocha: 138 m2
* Pozemok: 657 m2
* Orientácia: SV/SZ/JZ/JV
* Vyhotovenie: holodom
* Napojenie na všetky IS

LOKALITA:
Záhorská Bystrica má všetky výhody moderného bývania v meste a zároveň poskytuje komfort, súkromie a pokojné bývanie v blízkosti lesov Malých Karpát. Vynikajúce dopravné napojenie na diaľničnú komunikáciu a MHD č. 36 a 37 - zastávka sa nachádza cca 500 m od vášho nového bývania, to vám zaručuje bezproblémovú dopravu do centra mesta.

Záhorská Bystrica ako Bratislavská mestská časť ponúka svojim obyvateľom vynikajúcu občiansku vybavenosť, zdravotné stredisko, lekáreň, stomatologickú ambulanciu a čistiareň, materské školy, ZŠ, reštaurácie, pekáreň, obchody Billa, Tesco - expres a možnosť športovo - rekreačných aktivít: turistické, cyklistické trasy, tenisové kurty, športové ihriská, fitnesscentrá. Pár minút autom máte k dispozícii nákupné centrum Bory Mall s bohatými službami, Hornbach, OBI, Metro.

CENA: 510.000 € vrátane DPH

ID.:
V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

Pre viac info neváhajte kontaktovať makléra:

© Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP, s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Podobné realitné ponuky - Vila, Bratislava - Záhorská Bystrica

Unikátna vila obklopená panenskou prírodou
Predaj Cena v RK
Unikátna vila obklopená panenskou prírodou

Occam New Home Vám ponúka exkluzívne na predaj unikátnu lukratívnu vilu v pokojnej a tichej lokalite Stupavy na veľkorysom pozemku o výmere 3 200 m2.Táto moderná vila je synonymom...

Vila 3200 m2 Stupava / Lesná
Exkluzívna 5i vila s dizajnovou záhradou a vyhrievaným bazénom
Predaj Cena v RK
Exkluzívna 5i vila s dizajnovou záhradou a vyhrievaným bazénom

Occam New Home Vám ponúka exkluzívne na predaj luxusnú 5izbovú vilu s úžitkovou plochou 350 m2, nachádzajúcu sa na pozemku o veľkosti 1407 m2, neďaleko od Bratislavy v obci Stupava...

Vila 1407 m2 Stupava / Nová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Unikátna vila obklopená panenskou prírodou Cena v RK Vila 3200 m2 Stupava
Lesná
predaj
Exkluzívna 5i vila s dizajnovou záhradou a vyhrievaným bazénom Cena v RK Vila 1407 m2 Stupava
Nová
predaj