Veľký 1-izbový byt na ulici Vajanského v Skalici

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

HRF REALITY Vám exkluzívne ponúka, na predaj družstevný, veľký 1-izbový byt v žiadanej lokalite na ulici Vajanského v Skalici. Celková rozloha bytu je 39 m2. Byt sa nachádza na 3/3 poschodí bez výťahu, v zrekonštruovanej bytovke s novými lodžiami.

V byte boli vymenené plastové okná, dlažba v kuchyni a v predsieni, kuchynská linka, tiež nové odpady v kuchyni aj v kúpeľni, inak je v pôvodnom zachovalom stave, čo dáva možnosť novému vlastníkovi zrekonštruovať si byt podľa vlastných predstáv. Súčasťou predaja je chladnička s mrazničkou, práčka, kuchynská linka s elektrickým sporákom. V prípade investičnej kúpy ho možno okamžite prenajať bez starostí.

Výhodou tohto bytu je najmä jeho lokalita, keďže všetko potrebné máte na „skok“ ako škola, škôlka, zdravotné stredisko, nemocnica, autobusové zastávky, tiež bezproblémové parkovanie.

Keďže sa byt predáva ako družstevný, je potrebná platba z vlastných zdrojov. V prípade, že by ste mali záujem kúpu bytu financovať cez hypotekárny úver, zabezpečíme prevod nehnuteľnosti do osobného vlastníctva a zároveň spôsob financovania na kúpu tejto nehnuteľnosti.

Pokiaľ chcete bývať rýchlo a bez starostí neváhajte nás kontaktovať. Pre viac informácií alebo zabezpečenia obhliadky ma neváhajte kontaktovať na tel. alebo .

V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti:
- vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad právnikom
- uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností
- bezplatné vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými
podmienkami na trhu
- odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií
- právne poradenstvo

Podobné realitné ponuky