Veľký 1 izbový byt, ulica P. Horova, Bratislava IV. Devínska Nová Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom zariadený, veľký, klimatizovaný 1 izbový byt, Bratislava IV, Devínska Nová Ves, ulica Pavla Horova. Byt sa nachádza na 12/12 p. Výmera je príjemných 46 m2, z toho má lodžia 4 m2. Pre plnohodnotné bývanie je kompletne zariadený nábytkom a spotrebičmi. Voľný je ihneď, vhodný pre max. 2 dospelé osoby bez zvierat, ideálne nefajčiari. Parkovanie je pri dome - verejné.
STAV BYTU:
Byt je po rekonštrukcii, má vymenené plastové okná, plávajúca podlaha, dlažba - kúpeľňa s vaňou, kuchyňa so spotrebičmi. Veľká obývacia izba slúži zároveň ako spálňa /manželská posteľ, rozťahovacia sedačka, konferenčný stolík, roll door, TV prijímač, TV stolík, kuchyňa /kuchynská linka s plynovým sporákom, digestorom, chladnička s mrazničkou, práčka, MW rúra, jedálenský stôl s 2 stoličkami, vstavaná skriňa.
PLATBY:
Depozit - 450 €, nájom - 450 euro vrátane nákladov a internetu, provízia RK - 300,- €.
LOKALITA:
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, výlety na Devín, Sandberg,(obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti sú všetky nákupné možnosti a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v Bratislave.

Podobné realitné ponuky