Veľký 1 izbový byt v NOVOSTAVBE, Kresánkova ulica, BA IV. Karlova Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom moderný veľký 1 izbový byt v NOVOSTAVBE, Bratislava IV. Karlova Ves - Dlhé Diely, Kresánkova ulica. Byt sa nachádza na 2/6 poschodí s výťahom.
STAV BYTU:
Byt je priestranný s rozlohou 62,70 m2 + balkón o výmere 11 m2 a dispozične pozostáva z predsiene (10 m2), izby (41 m2), šatníka (4 m2), veľkej kúpeľne (7 m2) a samostatného WC (1 m2).
Veľká izba je predelená posuvnými dverami na „dennú“ časť (obývačka, kuchyňa) a „nočnú“ časť (spálňa, pracovňa), tak že sa to dá vnímať ako 2 oddelené izby, alebo v prípade otvorených posuvných dverí ako 1 veľká priestranná izba. Obývací priestor aj kuchynský kútik sú vybavené efektnými presvetlenými sadrokartónovými podhľadmi.
Byt sa prenajíma kompletne zariadený (kuchynská linka so všetkými zabudovanými spotrebičmi, manželská posteľ, pracovný kútik, sedačka, TV na posuvnom stojane, skrine a úložný priestor v šatníku)
K dispozícii je od 15.3.. Bez domácich zvierat.
Cena : 650,-€ vrátane energií, KTV a internetu.
PLATBY:
Záujemca pri podpise Nájomnej zmluvy hradí prvé nájomné 650,-€, depozit 650,-€, províziu pre RK 500,-€
LOKALITA:
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.

Podobné realitné ponuky