Veľký 2 izbový byt 61 m2 Zlatý Potok Zvolen na PRENÁJOM

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Veľký 2 izbový byt bez balkónu o výmere 61 m2 na sídlisku Zlatý Potok, Prachatická ulica. Nachádza sa na 1. poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Byt je teplý a slnečný orientácia J/V. Bola prevedená rekonštrukcia kuchyne a kúpeľne - murované jadro, samostatné WC. Byt sa prenajíma čiastočne zariadený. V spálni sa nachádzajú šatníkové skrine, v obývačke je rozkladací gauč a malá obývačková stena. V kuchyni je kuchynská linka s indukčnou varnou doskou, chladničkou a mikrovlnkou.
V byte je veľa úložného priestoru. Nachádza sa tam aj šatník, momentálne využívaný ako komora. Sú osadené nové vchodové dvere s dvomi zámkami. Sídlisko Zlatý Potok patrí k obľúbeným lokalitám na bývanie. Nachádza sa tu kompletná občianska vybavenosť – základná a materská škola, všeobecný lekár pre deti a dospelých, COOP Jednota, LIDL, Billa, Pepco, Kik, atď. Bezproblémové parkovanie pred domom, nekonfliktní susedia. Byt je vhodný pre max. dve pracujúce osoby bez detí, nefajčiari. Domáce zvieratá nie sú povolené. Pri podpise nájomnej zmluvy sa uhrádza vratný depozit vo výške 500,- EUR a nájomné na mesiac vopred vo výške 480,- EUR + elektrina.
Pre viac informácií prosím volajte priamo majiteľke , ak nedvíha píšte SMS.

Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. Nájdete nás v kancelárií na A. Sládkoviča 1 vo Zvolene oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: Tel. č. .

Podobné realitné ponuky

NA PRENÁJOM - 2i byt v centre ZVOLENA
Prenájom 500,- €
NA PRENÁJOM - 2i byt v centre ZVOLENA

Realitná kancelária Time4dreams ponúka v exkluzívnom zastúpení na prenájom 2i byt vo Zvolene- byt je voľný ihneď- v centre mesta- dlhodobý prenájom, min. na 1 rok- kompletne zariadený, okrem TV-...

2-izbový byt 60 m2 Zvolen / Štefana Moyzesa
Prenájom 500,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
NA PRENÁJOM - 2i byt v centre ZVOLENA 500,- € 2-izbový byt 60 m2 Zvolen
Štefana Moyzesa
prenájom