Veľký 2-izbový byt s terasou, BA IV. DNV, ul. Na grbe

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom veľký podkrovný 2-izbový byt s terasou a 2 parkovacími státiami v tichej lokalite starej časti Bratislava IV. Devínska Nová Ves na ulici Na grbe. Byt má rozlohu 87 m2 + balkón v spálni a veľká 30 m2 terasa s plynovým grilom a kvetinami. Slnečná terasa má nádherný výhľad na Devínsku Kobylu. K dispozícii sú 2 parkovacie státia.

STAV BYTU:
Kompletná rekonštrukcia. Klimatizácia, trezor, kompletne vybavená kuchynská linka s kvalitnými spotrebičmi. Byt je kompletne zariadený nábytkom, je v ňom dostatok úložného priestoru - vstavané skrine. V kúpeľni je vaňa a sprchový kút, v byte je samostatná toaleta.

PLATBY:
Nájom vrátane energií 850,- eur, vratný depozit vo výške mesačného nájmu, provízia pre realitnú kanceláriu vo výške polovice mesačného nájmu.

LOKALITA:
Dom sa nachádza v starej časti Devínskej Novej Vsi.

Podobné realitné ponuky

Prenájom NOVOSTAVBA 2 izbový byt, T.P. Kolakoviča, Bratislava IV. DNV
Prenájom 750,- €
Prenájom NOVOSTAVBA 2 izbový byt, T.P. Kolakoviča, Bratislava IV. DNV

POPIS BYTU:Realitná kancelária House reality ponúka na prenájom úplne nový ešte neobývaný 2 izbový byt v novostavbe Bory, Bratislava IV., ulica T.P. Kolakoviča. Nachádza sa na 4/4 poschodí bytového...

2-izbový byt 60 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves
Prenájom 750,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom NOVOSTAVBA 2 izbový byt, T.P. Kolakoviča, Bratislava IV. DNV 750,- € 2-izbový byt 60 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves prenájom