VEĽKÝ - 4i byt 90 m2 s loggiou - Dubnica nad Váhom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Dubnica nad Váhom
Ulica.: Centrum II
84 m²
7
2
4
čiastočne prerobený
áno
predaj - 4-izbový byt
127.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7075x zobrazená v zozname / 461x zobrazená detailne / 332x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka na predaj veľmi priestranný 4 izbový byt o veľkorysej výmere 90 m². Nachádza sa na 2. poschodí vo vyhľadavanej lokalite na Ulici Centrum II. v Dubnici nad Váhom. K bytu prislúcha aj loggia o výmere 6 m² a dve pivnice o výmere dokopy 9 m², čo zabezpečuje dostatok uložného miesta pre celú rodinu.

Technický stav:


Byt si v roku 2003 prešiel čiastočnou rekonštrukciou ako nové podlahy, nová kuchynská linka, nové vymurované jadro so sanitou, elektro a vodoinštalácia v jadre a okná v celom byte. Zvyšok bytu je v pôvodnom ale veľmi zachovalom stave pripravené na rekonštrukciou podľa vlastných predstáv. Bytový dom disponuje zrekonštruovanými spoločnými priestormi a novými vchodovými dverami s elektrickým vrátnikom.

Lokalita:


Nachádzame sa priamo v centre mesta Dubnica nad Váhom, konkrétne na Ulici Centrum II. V okolí bytového domu je dostatok parkovacích miest čo zaručuje bezproblémové parkovanie. V tesnej blízkosti bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne, služby rôzneho druhu, fitness centrum, autobusová zastávka a mnoho ďalšieho. V okolí sa nachádza takisto dostatok zelene, detských ihrísk a parkov.

Odporúčanie makléra:


Ideálna voľba pre rodinný život - 4 plnohodnotné izby v centre mesta, no zároveň v pokojnej lokalite. Tento byt ponúka komfort, pohodlie a všetko, čo si môžete predstaviť!

Cena:€ 127.900,-


V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Dubnici nad Váhom na ulici Centrum II

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Centrum II v Dubnici nad Váhom v cene 127.900,- € je o 4.103 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Dubnici nad Váhom. Rozloha je o 1 meter väčšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Dubnici nad Váhom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 štvorizbových bytov v Dubnici nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421940.., uveďte číslo ponuky ZR-80...

Pozícia realitnej ponuky

127.900,- €
Cena nehnuteľnosti 122.000,- € 239.000,- €
90 m²
Celková rozloha 82 m² 112 m²
84 m²
Úžitková plocha 82 m² 93 m²

Kontaktujte

Andrej Kubaščík

Andrej Kubaščík

hovorím po slovensky mluvim česky I speak english
+421940.. zobraziť +421940284247

REWIN reality, s.r.o.

REWIN reality, s.r.o.

Bajkalská 2C, Bratislava - mestská časť Nové Mesto 831 04

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha90 m²
Úžitková plocha84 m²
Poschodie2
Počet poschodí7
Počet izieb4
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-808628 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.