VEĽKÝ A KOMFORTNÝ 4 IZBOVÝ BYT V CENTRE KOŠÍC

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

JOZUE REALITY, s.r.o. ponúka na prenájom veľmi veľký a útulný 4 izbový byt v Košiciach – Starom Meste na Masarykovej ulici. Celková výmera bytu je 143 m2, má 4 veľké nepriechodné izby, kuchynku, kúpeľňu s WC, samostatné WC, maličký sklad. K bytu prináleží aj kumbál na chodbe. Výmera jednotlivých izieb je: 33 m2 obývačka s jedálňou, dve izby majú po 23,6 m2 a jedna izba má 23,9 m2. V izbách a na chodbe je laminátová podlaha, v kuchynke, kúpeľni, a na WC je keramická dlažba. Byt je napojený na všetky inžinierske siete, je vykurovaný vlastným plynovým kotlom.
Byt sa nachádza v podkroví meštiackeho domu, čo dodáva bytu jedinečnú atmosféru. Vo dvore bytového domu je záhradka s detskými preliezkami. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, potraviny, reštaurácie, lekáreň, nemocnica, MHD sú v pešej dostupnosti do 3 minút chôdze.
Cena prenájmu tohto výnimočného bytu je 1100 EUR/ mesiac + média.
Ak chcete bývať v dobrej lokalite Košíc tento byt je práve pre Vás.

Tento byt je vhodný aj pre umelca napríklad maliara, fotografa a podobne, lebo poskytuje možnosť bývania a práce pod jednou strechou.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.
Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY, s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Košice - Staré Mesto