Veľký dom s ovocným sadom v blízkosti Strážovských hôr na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Košecké Podhradie
270 m²
1659 m²
predaj - Rodinný dom
163.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1039x zobrazená v zozname / 97x zobrazená detailne / 97x zobrazená detailne tento mesiac

Dvojpodlažný priestranný rodinný dom na slnečnom rovinatom pozemku s jedinečným výhľadom na krásnu oklitú prírodu ležiaci pri prístupovej asfaltovej komunikácii v odľahlej časti Košeckého Podhradia na predaj.
Táto kvalitná tehlová stavba disponuje veľkými obytnými priestormi, kde v prípade zobytnenia podkrovia sa dostaneme na plochu 270m2, a ku tomu nám zostáva cca 145m2 obytnej plochy v suteréne, ktorý je momentálne využívaný ako stolárska dielňa. Všetko v dome vrátane kúrenia vody a elektriny je predchystané na dve samostatné bytové jednotky. Obytné priestory v medzipodlaží sú využívané na bývanie a pozostávajú z verandy, veľkej chodby, kuchyne, kúpeľne a 4 izieb. Podkrovie je možné zobytniť na pekné komfortné podkrovné bývanie s výstupom na veľkú terasu s výhľadom na rodiaci ovocný sad( hruška,slivky,dula,17 jabloní, vinič) a neďaleko vzdialené lesy. Táto nehnuteľnosť je zasadená v ozaj krásnom prostredí s jedinečnými výhľadmi a disponuje priestranným pozemkom s dvoma vstupmi na parcelu, ovocným sadom a má k dispozícii vlastnú výdatnú studňu a kombinovaný kvalitný kotol Viadrus s možnosťou kúrenia peletami, alebo drevom, veľkú žumpu 28 m3 a priestrannú garáž. Ak hľadáte dobre dostupnú nehnuteľnosť nachádzajúcu sa na polosamote a záleží Vám na tichu, pozemku a okolitom prostredí tak Vás srdečne vítame na obhliadke. Nehnuteľnosť viete využívať aj na chalupu, ale trvalé bývanie aj pre dve rodiny je určite lepšia voľba.
Zhruba 8 km je vzdialený diaľničný privádzač a v centre dediny nájdeme všetko potrebné ohľadom občianskeho vybavenia, prípadne iba 6 km vzdialené okresné mesto Ilava ponúka všetko ostatné na plnohodnotné bývanie. V okruhu 25 km najdeme turisticky vyhľadávané Čičmany, Bojnice, Valašskú Belú s celoročnými aktivitami( lyžovanie, welnes, turistika).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Košeckých Podhradí

Inzerovaný rodinný dom v Košeckých Podhradí v cene 163.000,- € je o 6.366 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Košeckých Podhradí. Rozloha je o 11 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Košeckých Podhradí.

Pozícia realitnej ponuky

163.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 439.000,- €
1659 m²
Rozloha pozemku 120 m² 3165 m²
270 m²
Úžitková plocha 42 m² 450 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1659 m²
Úžitková plocha270 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288811714747 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.