REZERVOVANÉ! VILA SO 6 APARTMÁNMI,OSTROV VIR,CHORVÁTSKO

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj vilu so šiestimi luxusnými apartmánmi. Vila sa nachádza 45 metrov od južnej pláže na ostrove Vir, pri Zadare. Ostrov je s pevninou spojený mostom a je obľúbenou dovolenkovou destináciou.

Na prízemí vily sú dva apartmány, jeden je s dvoma spálňami, kuchyňou, jedálňou, obývakou, kúpeľňou s WC, zastrešenou terasou a balkónom. Druhý apartmán má jednu spálňu a nemá balkón.
Na prvom a druhom poschodí sú totožné apartmány ako na prízemí, iba každý apartmán má inú farbu kúpelne a kuchyne. Za vilou je menší prístavok s toaletou, slúžiaci ako sklad.
Všetky izby sú klimatizované a klimatizácia je na čipovú kartu, čiže turisti platia za klimatizáciu tak ako ju spotrebujú. Celá vila má centrálne vykurovanie na tuhé palivá.

Celá vila je kompletne podpivničená, takže v garáži môže bez problémov parkovať šesť áut v chládku od slnka. Na veľkom dvore je parkovacie miesto pre ďalších päť áut, za vilou je parkovisko pre bicykle a motocykle.
Vila sa nachádza na južnej strane ostrova, takže je kompletne pripojená na mestskú kanalizáciu a vodovod.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
* lokalita: ostrov Vir, Chorvátsko
* úžitková plocha: 504 m2
* klimatizácia, tuhé palivá
* garáž pre 6 áut
* vonkajšie parkovanie pre 5 áut, parkovisko pre bicykle a motocykle
* prístavok slúžiaci ako sklad

OKOLIE:
Vila sa nachádza iba 220 metrov od modernej pláže s jemnými kamienkami. Všetky dôležité obchody a rôzne služby sú pár minút pešo, Zadar je vzdialený 20 minút autom a letisko pri Zadare je vzdialené 45 minút cesty autom. Ostrov Vir je obľúbenou letnou destináciou dovolenkárov a ideálnym miestom na aktívnu dovolenku.


CENA : NA VYŽIADANIE

ID: 8182043

Vážení klienti, prehliadka nehnuteľnosti je možná iba s podpísanou zmluvou o zastúpení, ktorá je základom pre ďalší proces súvisiaci s kúpou a predajom, všetko v súlade s GDPR a Zákonom o sprostredkovaní pri kúpe nehnuteľnosti. Kupujúci platí zákonnú províziu za zastúpenie vo výške 3% od dohodnutej ceny.

Podobné realitné ponuky

Rekreační dům přímo u moře, ostrov Vir
Predaj 880.000,- €
Rekreační dům přímo u moře, ostrov Vir

Nabízíme k prodeji patrový dům. V přízemí jsou 3 ložnice, kuchyně, obývací pokoj, koupelna s WC, spižírna, terasa. V patře jsou 2 dvoupokojové apartmány. Garáž 20 m2, topení na pevná...

Vila 794 m2 Vir
CHORVÁTSKO - Vila s troma apartmánmi - VIR, Zadar
Predaj 1.250.000,- €
CHORVÁTSKO - Vila s troma apartmánmi - VIR, Zadar

RB23-1935, Realitná kancelária AMAXADES REALITY ponúka na predaj luxusnú vilu s troma samostatnými apartmánmi na ostrove VIR. Vila stojí na pozemku s výmerou 510 m2 a je vzdialená iba 50...

Vila 510 m2 Vir
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Rekreační dům přímo u moře, ostrov Vir 880.000,- € Vila 794 m2 Vir predaj
CHORVÁTSKO - Vila s troma apartmánmi - VIR, Zadar 1.250.000,- € Vila 510 m2 Vir predaj