REZERVOVANÉ Vináreň pod kostolom, Nové Mesto nad Váhom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Nové Mesto nad Váhom
Ulica.: Benkova
335 m²
áno
áno
áno
predaj - Gastro priestory
250.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10171x zobrazená v zozname / 945x zobrazená detailne / 308x zobrazená detailne tento mesiac

REZERVOVANÉ - Ponúkame Vám na predaj prízemnú, čiastočne podpivničenú budovu v Novom Meste nad Váhom, známu pod názvom Vináreň pod kostolom.
Vináreň pod kostolom bola v minulosti využívaná hlavne ako stravovacie zariadenie, ako vychýrená reštaurácia, plus poskytovala kvalitné služby na rôznych akciách ako svadby, jubilejné oslavy, kary alebo iné spoločenské podujatia.
Dispozíciu tvorí hlavný vstup, banketová miestnosť, salónik, priestranná jedáleň, barový pult, zrekonštruované WC, sklady, kuchyňa, kancelária, miestnosti na prípravu jedál, sociálne zariadenie pre personál. V suteréne sa nachádza kotolňa (vlastný plynový kotol – ústredné kúrenie) a skladové priestory. K nehnuteľnosti prislúcha pozemok, ktorý slúži ako terasa na letné vonkajšie posedenia.
Stavba je postavená z pálenej tehly, je čiastočne zrekonštruovaná, strecha je z pozinkovaného plechu, okná na časti budovy sú drevené zdvojené, na časti plastové, podlaha všade dlažba.
Dostupné sú všetky inžinierske siete, je napojená na plyn, elektrinu, vodu a kanalizáciu.
Budova má vzhľadom na svoju priestrannosť široký potenciál, ktorý je možno využiť aj inak ako na stravovacie účely.

Kontakt


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja gastro priestoru v Novom Meste nad Váhom na ulici Benkova

Inzerovaný gastro priestor na ulici Benkova v Novom Meste nad Váhom v cene 250.000,- € je o 181.359 € lacnejší ako je priemerná cena gastro priestoru v Novom Meste nad Váhom. Rozloha je o 36 metrov väčšia ako je priemerná rozloha gastro priestoru v Novom Meste nad Váhom.

Podrobné informácie

Celková rozloha670 m²
Úžitková plocha335 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Plynáno
Kanalizáciaáno
Terasaáno
Pivnicaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-5720-57 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.