VIRGIN Reality ponúka na predaj rekreačný apartmán v ski centre

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

VIRGIN Reality ponúka na predaj dvoj izbový apartmanový byt v lyžiarskom stredisku Veľká Rača- Oščadnica. Apartmán sa nachádza v chate
Čučoriedka ktorá stojí v krásnom prostredí uprostred hlavnej zjazdovky Dedovka.
Pri vstupe do chaty vojdeme do vestibulu kde po ľavej strane sa nachádza spoločenská miestnosť z barom. Zo vstupnej chodby prejdeme po schodoch na prvé poschodie kde na konci chodby sa nachádza náš apartmán. Pri vstupe do bytu vojdeme do veľkej obývacej miestnosti spojenej z kuchyňou. Po ľavej strane sa dostaneme do kúpeľne v ktorej sa nachádza sprchový kút a wc. Po pravej strane poza kuchynský pult prejdeme po troch schodoch do vyvýšenej spálne v ktorej sa nachádza veľká vstavaná skriňa, veľká postel a máme z nej pekný výhľad priamo na zjazdovku.
Oproti schodom zo spálne prejdeme do ďalšej izby kde sa nachádza veľká poschodová postel. Z tejto miestnosti sa dostaneme na priestranný balkón z ktorého je taktiež výhľad priamo na vlek a zjazdovku.

Apartmán sa predáva zariadený tak ako je zobrazený na fotografiách.

Chata Čučoriedka sa nachádza v krásnom prostredí kde je možnosť športu a relaxu nie len v počas zimnej sezóny ale celoročne nakoľko okolitá príroda je vhodná na turistiku a na zjazdovke sa nachádza bobová dráha.
Dostupnosť autom až ku chate okrem zimnej sezóny, kedy po dohode so správcom chaty vás dopravia až ku chate.

Odporúčame využiť apartmán pre investičný zámer čo Vám ponúka rýchlu návratnosť vloženej investície. Apartmán neostane zbytočne prázdny počas Vašej neprítomnosti. A navyše Vám môže pravidelne prinášať peniaze, vďaka príjmu z prenájmu.

V prípade akýchkoľvek dotazov ma neváhajte kontaktovať:
Kamil Maňák
realitný poradca

mobil:
e-mail:
web: virginreality.sk
https: facebook.com/virginreality

Cena od 95.000 Eur vrátane zariadenia

Podobné realitné ponuky - Rekreačný apartmán, Čadca