VÝHRADNÝ PREDAJ - Útulný 3 izbový byt v štvorbytovke , Galanta

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Galanta
Ulica.: Slnečná
67 m²
1
1
3
áno - 1 auto
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
115.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

58907x zobrazená v zozname / 4754x zobrazená detailne / 374x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam Vám v exkluzívnom zastúpení na predaj 3 izbový byt s pokojnou atmosférou. Tento byt Vám poskytne výnimočný komfort a súkromie, zatiaľ čo záhradka Vám umožní relaxovať a ožívať si prírodu priamo z Vášho domova.

Galanta, Slnečná ulica , 1.poschodie


Podlahová plocha bytu je 67m2, k bytu prislúchajú dve pivnice, záhradka a garáž.

Tento výnimočný byt sa nachádza v tichej lokalite mesta Galanta. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Boli vymenené plastové okná aj s vonkajšími roletami, plynový kotol vrátane nových radiátorov a medenných rozvodov, plávajúca podlaha v izbách a keramická dlažba na chodbe a v kuchyni.

Dispozícia bytu: Vstupná chodba, kuchyňa, obývacia izba, 2 samostatné izby ( jedna s výstupom na lodžiu),kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta. V suteréne bytovky sa nachádzajú dve pivnice. Jedna má výmeru 15m2 a druhá 5m2.

Byt má vlastné plynové kúrenie (plynový kotol bol menený pred 3 rokmi), nachádza sa na 1.poschodí v bytovke so 4 bytovými jednotkami. K bytu patrí drevená garáž o výmere 20m2.

Najväčším lákadlom tohto bytu je záhrada, ktorú majitelia premenili na oázu pokoja, miesto na relaxáciu, ale aj stretávanie s rodinou, priateľmi a užívanie vzácnych voľných chvíľ. Tu môžete pestovať kvety, zeleninu alebo jednoducho posedieť na čerstvom vzduchu s kávou v ruke. Záhradka je miesto kde si môžete oddýchnúť od každodenného ruchu a prežívať pokojné chvíle so svojimi blízkymi. Na záhrade je vyhradené miesto na bazén. Je tu vlastná studňa s čerpadlom.

Táto nehnuteľnosť je ideálnym miestom pre rodiny, ktoré hľadajú pohodlie a príležitosť pre svoje deti vyrastať v blízkosti prírody.
Neváhajte ma kontaktovať, ak máte záujem o viac informácií, alebo si chcete pozrieť túto nehnuteľnosť osobne. Teším sa na Vás a na to , že Vám pomôžem nájsť Váš vysnívaný domov.

U NÁS dostanete :


- Kompletný servis a služby pri predaji a kúpe nehnuteľnosti
- Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť
- Pri exkluzívnych zmluvách robíme služby naviac
- Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší

Galanta je okresné mesto s bohatou infraštruktúrou a výbornou dopravnou dostupnosťou. Rýchlostná cesta R1 Trnava - Ntra 9 km, . Mesto Galanta je východiskovou polohou do ďalších lokalít na západnom Slovensku, 20 min do Trnavy, 25 min. do Nitry, 12 min. do Serede, 21 min. do Senca, 30 min. do Dunajskej Stredy, 35 min. do Hlohovca

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Galante na ulici Slnečná

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Slnečná v Galante v cene 115.000,- € je o 12.476 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Galante. Rozloha je o 8 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Galante. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 14 trojizbových bytov v Galante. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0902.., uveďte číslo ponuky ZR-1-...

Pozícia realitnej ponuky

115.000,- €
Cena nehnuteľnosti 4.000,- € 220.000,- €
67 m²
Celková rozloha 56 m² 409 m²
67 m²
Úžitková plocha 58 m² 120.93 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha67 m²
Úžitková plocha67 m²
Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťahnie
Parkovanievnútorné
Krbnie
Klimatizácianie
Predzáhradkaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1-292 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny