Výnimočný 4i rodinný dom v top lokalite | Marianka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Marianka
Ulica.: Sedmokrásková
89 m²
350 m²
4
nie
studňa a vodovod
áno
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
335.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2851x zobrazená v zozname / 91x zobrazená detailne / 90x zobrazená detailne tento mesiac

Túžite bývať na skok od mesta a zároveň si úžívať kľud, ticho a prírodu Malých Karpát?

Lucia z RADO Reality Group Vám exkluzívne ponúka tento výnimočný samostatne stojaci 4 izbový bungalov v krásnej a pokojnej časti novej Marianky.
Dom sa nachádza v príjemnom susedstve s mladými rodinami na tichej ulici, kde sa bežne hrajú deti v bezpečí obytnej zóny. Nehnuteľnosť bola skolaudovaná v roku 2015 a je kompletne zariadená, nie je potrebná žiadna investícia, stačí sa len nastahovať.

DOM:

- zastavaná plocha domu 110m2
- úžitková plocha 89m2
- sedlová strecha
- kolaudácia 2015
- komplet pochôdzková povaľ
- podlahové kúrenie v celom dome
- plávajúca podlaha
- všetky inžinierske siete (elektrina, plyn, voda, kanalizácia, optika)
- nízke mesačné náklady 130 eur / 3 osoby


DISPOZÍCIA:



Pri vstupe do domu prekvapí priestranná vstupná chodba so zabudovaným rolldorom, ktorý poskytne dostatok úložného priestoru pre celú rodinu. Zo vstupnej chodby prejdeme do obývacej miestnosti harmonicky prepojenej s modernou kuchyňou a jedálňou s masívnym jedálenským stolom pre 6 osôb. Kuchyňa disponuje všetkými potrebnými spotrebičmi a jej praktické rozloženie určite poteší každú gazdinku. Z obývačky je výstup na prestrešenú terasu 3x5m, kde sa nachádza paletové sedenie pre príjemné chvíľky s rodinou alebo priateľmi. V dome sú prakticky umiestnené ďaľšie tri izby, z toho každá disponuje vonkajším žalúzím pre absolútne súkromie, priestranná kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatná toaleta.

ZÁHRADA:



Dom je postavený na rovinatom slnečnom pozemku o výmere 350m2. Dokonalé súkromie a oddych vám zabezpečí krásna záhrada s ovocnými stromami ako figovník, mandľovník, 19 ročný olivovník a vyvýšené záhony pre bezbolestné pestovanie úrody. Na záhrade sa nachádza podzemná zberná nádrž na vodu, ktorá je napojená na závlahový systém - závlaha s predprípravou na automatické zavlažovanie a praktický záhradný domček, ktorý uskladní všetko záhradné a kutilské náradie. Súčasťou pozemku sú 2 parkovacie miesta, avšak je možné parkovať aj na ulici.

LOKALITA



Marianka disponuje okrem krásnych lesov Malých Karpát nekonečnými cyklistickými a turistickými chodníčkami aj kompletnou občianskou vybavenosťou. Nachádza sa tu základná škola, potraviny (Kaufland tesne pred vstupom do Marianky), futbalové ihrisko, pošta, lekár, kostol a chutné reštaurácie. V blízkosti 8 minút autom je obchodno-zábavné centrum BORY MALL, kde nájdete všetko potrebné od obchodov, služieb a zábavy až po najnovšiu špičkovú nemocnicu BORY. Do centra mesta sa vďaka blízkosti diaľnice dostanete za 15-20 minút. Čarom Marianky ako najstaršieho pútnického miesta je nepochybne sväté údolie, ktoré je oázou pohody počas celého ročného obdobia.


RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.


Kontakt na makléra:


Ing. Lucia Remšíková
RADO Reality Group



Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií cez preberací protokol, pomoc pri podaní daňového priznania k dani za nehnuteľnosť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Marianke na ulici Sedmokrásková

Inzerovaný rodinný dom na ulici Sedmokrásková v Marianke v cene 335.000,- € je o 39.055 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Marianke. Rozloha je o 55 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Marianke. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 rodinných domov v Marianke. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421948.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

335.000,- €
Cena nehnuteľnosti 50.000,- € 799.999,- €
350 m²
Rozloha pozemku 75 m² 4877 m²
110 m²
Zastavaná plocha 35 m² 588 m²
110 m²
Celková rozloha 72 m² 2343 m²
89 m²
Úžitková plocha 1 m² 400 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku350 m²
Zastavaná plocha110 m²
Celková rozloha110 m²
Úžitková plocha89 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-818554 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.