Záhradná chatka, Maďarsko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

BROKER-REAL realitná kancelária ponúka na predaj - 2 - izbovú Záhradnú chatku v obci Telkibánya, Maďarsko. Hlavnú stavbu tvorí záhradná chatka postavená v roku 1950. Prístup na mierne svahovitý pozemok v tvare obdĺžnika je drevenou bránou z asfaltovej komunikácie v prednej časti domu. Pozemok je celý oplotený. Lokalita: V obci žije 650 obyvateľov, vzdialená 6 km od hraničného priechodu Milhosť a 22 km od Košíc. Nehnuteľnosť je umiestnená v nezáplavovom a nezosuvovom pásme, bez ťarchy, voľná po dohode, spravidla do týždňa.
Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke...broker-real.sk : ID- 895
Zverejnené údaje v texte sú na základe informácií od vlastníka nehnuteľnosti.

Plochy: Pozemok 540 m2, úžitková plocha 80 m2
Technický popis: Konštrukcia objektu: MURIVO - silikónové tvárnice YTONG. STROPY - priznané drevené. PODLAHY - plávajúca podlaha, dlažba. OMIETKY - stierky. OKNÁ - drevené izolačné 2- sklo. DVERE - drevené. STRECHA - pálená škridľa na drevenom krove. ELEKTRICKÁ PRÍPOJKA - zavedená do domu vzduchom. KÚRENIE - gamatky, KÚPEĽŇA - kúrenie plynová pec na propán bután. PLYN - prípojka plynu v dome. VODA - obecný vodovod, ohrev teplej vody plynovým bojlerom. KANALIZÁCIA - obecná.
Popis miestností :
Prízemie : hala, vpravo kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, za ňou malá kuchynka.
Podkrovie : veľká obytná izba
Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom autorizovaného právnika, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov, tlmočenie pred úradmi.
Ceny nehnuteľností sa môžu meniť v súvislosti so zmenou kurzu v danom čase.
Ďalšie informácie obdržíte v našej kancelárii, termín osobného stretnutia alebo obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: + .
Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.

Podobné realitné ponuky - Chata, Gönc